INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FALIMENT

Escrocherie la nivel înalt! Anunț-bombă în Anglia: Sir Alex Ferguson ar trebui să achite o sumă URIAȘĂ

FOTO:Guliver/GettyImages
FOTO:Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 13:28

The Times anunță că Sir Alex Ferguson este una dintre cele 780 de persoane care riscă să ajungă în faliment din cauza unei investiții în firma Eclipse 35, o afacere cu iz de escrocherie.

Aceștia anunță că ,printr-un proces complex de cumpărare și închiriere de filme către studiouri, firma Eclipse 35 oferea șansa de a masca miliarde de lire din taxe. Iar în această firmă, au investit bani și Alex Ferguson și Sven Goran Eriksson, fostul selecționer al Angliei.

Curtea Supremă a confirmat că aceasta este o escrocherie pentru evitarea plătirii taxelor și că Fiscul are dreptul să recupereze evaziunea.

Alex Ferguson și Eriksson ar trebui să plătească de șase ori suma investită, iar potrivit informațiilor, suma s-ar ridica la 6 milioane de lire.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  19 Noiembrie 2016, 14:48

moshu, pentru *** jesepeului realitatea n-are nicio importanță; pentru ei, relevant e doar "anunțul bombă" (auzi, tîmpenie de proporții!). Pur şi simplu, neterminații ăştia trăiesc pe a' lume.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  19 Noiembrie 2016, 14:25

Doar 6 milioane de lire ? O nimica toată pentru Ferguson. Suma asta abia dacă îi ajunge de gumă de mestecat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează