INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - ESPANYOL, MIERCURI, ORA 21:30, DIGISPORT ȘI LIVETEXT GSP.RO

Espanyol, hotărîtă să-i creeze iar probleme Barcelonei: "Nu ne va lipsi intensitatea !"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 13:38

Elevii lui Gâlcă promit încă o prestație de ținut minte în fața Barcelonei, în Cupă, miercuri, de la 21:30, în direct la Digi și liveTEXT pe GSP.RO.

Joan Jordan, mijlocașul lui Espanyol, le-a răspuns jucătorilor de la Barcelona care acuzaseră jocul dur al elevilor lui Gâlcă din meciul de campionat, disputat sîmbătă și încheiat la egalitat, 0-0.

"Toată echipa a muncit enorm, am terminat meciul foarte mulțumiți și cu senzații foarte pozitive. A fost o partidă foarte intensă, bărbătească, dar fără nici o agresivitate. Nu am lovit și nici nu am intrat pe teren cu gîndul să le facem rău adversarilor, am fost foarte intenși, dar în nici un moment agresivi.

Ei au, probabil, argumentele lor, dar nu mă interesează ce cred cei de acolo. Nu știu de ce fac astfel de declarații, dar nu ne vor destabiliza înaintea derby-ului din Cupă. Nu vom fi violenți pe Camp Nou, dar, cu siguranță, intensitatea nu ne va lipsi".

Jucătorul de 21 de ani are cuvinte de laudă la adresa antrenorului său: "Noi, jucătorii, sîntem receptivi, foarte încîntați de stilul lui Gâlcă. Sîntem convinși că vom progresa, pentru că e un stil care ne place foarte mult".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1701791776714401
Antoneta Borcan  •  04 Ianuarie 2016, 15:48

Ulciorul nu merge de 2 ori la apa,Costele...ai mare grija!sa te vedem ce poti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează