INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Este Arabia Saudită o opțiune pentru Mbappe? Anunțul directorului Ligii: „Discuțiile sunt deschise!”

Kylian Mbappe // FOTO: Imago
Kylian Mbappe // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 14:04 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 14:19

Kylian Mbappe (24 de ani) s-ar putea despărți la vară de PSG pentru a lua destinația Orientului Mijlociu. „Nu pot spune cât de avansate sunt tratativele, dar dacă el e pregătit să vină, va exista și un club gata să-l primească. Nu ne vom refuza o astfel de posibilitate de transfer”, a declarat Michael Emenalo, directorul Ligii Saudite.

Kylian Mbappe în Arabia Saudită nu e chiar un transfer fantasmagoric. Într-un moment în care s-a arătat deranjat de atitudinea antrenorului Luis Enrique și a colegilor lui de la PSG, ce nu au vrut să forțeze victoria în finalul partidei de la Dortmund din grupele Ligii Campionilor, atacantul francez a redevenit o țintă pentru șeicii din Golf. 

Suma imensă cheltuită în 2023 de patronul american pentru o medie mizerabilă de puncte pe meci!
ANGLIA
Suma imensă cheltuită în 2023 de patronul american pentru o medie mizerabilă de puncte pe meci!

Michael Emenalo, director al Ligii Saudite, a confirmat interesul pentru golgheterul de 24 de ani, al cărui contract cu campioana Hexagonului va expira pe 30 iunie 2024 și nu se știe dacă și-l va mai prelungi!

O afacere de aproape un miliard de euro

„Conversațiile cu Mbappe sunt deschise, dar noi nu știm ceea ce își dorește el să facă. Poziția noastră a rămas foarte clară. Orice fotbalist de acest gen știe unde ne aflăm. Și dacă există orice posibilitate sau interes ca Mbappe să devină parte a proiectului pe care îl construim, atunci nu vom exclude această variantă de transfer. Kylian este un jucător care îmi place foarte mult", a declarat Michael Emenalo, citat de jurnalul Marca.

Sursa menționată reamintește că în vara trecută s-a făcut o ofertă de 200 de milioane de euro salariu anual pentru Mbappe și s-a propus o sumă similară și drept indemnizație de transfer de la PSG, pe lângă un eventual venit de 700 de milioane de euro provenit din drepturile de imagine!

Acord pe termen mai lung sau despărțire!

Al-Ittihad s-ar fi interesat cel mai tare în august de Mbappe, însă negocierile au intrat în impas, Kylian acordându-și încă un an la Paris pentru a cuceri noi trofee. Acum nu mai este atât de convins și saudiții încearcă să profite de răcirea relațiilor cu PSG. 

„Nu pot spune cât de avansate sunt tratativele, dar dacă el este pregătit să vină, va exista și un club gata să-l primească. Un fotbalist cu un asemenea talent și calități este oricând binevenit", a adăugat directorul Ligii Saudite. 

Potrivit presei franceze, discuțiile despre un nou contract se vor purta în 2024. Dacă va ajunge la un acord pentru a semna o nouă înțelegere, va fi vorba despre un contract pe termen lung, nu doar pe doi ani, așa cum s-a întâmplat în 2022".

230de goluri și 100 de assisturi are Kylian Mbappe la PSG în 280 de partide disputate. Atacantul francez a câștigat 12 trofee cu gruparea pariziană

Citește și alte știri de fotbal internațional

Tot mai aproape! Antrenorul care refuză să preia naționala Braziliei pentru locul fericit de la Real Madrid
SPANIA
Tot mai aproape! Antrenorul care refuză să preia naționala Braziliei pentru locul fericit de la Real Madrid
L-au găsit pe „noul Lionel Messi”? » Barcelona confirmă interesul pentru puștiul-minune al Argentinei
BARCELONA
L-au găsit pe „noul Lionel Messi”? » Barcelona confirmă interesul pentru puștiul-minune al Argentinei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Newman
Newman  •  16 Decembrie 2023, 16:41

Este talentat,dar trebuie o echipa sa joace pentru el!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează