INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Este "marea obsesie" a lui Lopetegui » Antrenorul lui Real Madrid insistă pentru un fost jucător de la Barcelona

Julen Lopetegui // FOTO: Reuters
Julen Lopetegui // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 10:57

Proaspăt numit ca antrenor la Real Madrid, Julen Lopetegui a început să facă lista de transferuri pentru noul sezon.

Presa din Spania scrie că principala țintă a fostului selecționer al Spaniei este Thiago, mijlocașul de 27 de ani al lui Bayern Munchen. Lopetegui îl cunoaște pe spaniol de la națională, fiind titular incontestabil în mandaul lui. Acesta vrea să-l transfere neapărăt, presa spaniolă spunând că este "mare obsesie" a tehnicianiului blanco.

Thiago a fost pus pe lista de transferuri a lui Bayern, bavarezii cerând 70 de milioane de euro. Mijlocașul central este o prioritate și pentru fostul său club, Barcelona, care-l vede ca înlocuitor pentru Iniesta.

60.000.000 €este cota lui Thiago, potrivit transfermarkt

Thiago este la Bayern Munchen din 2013, când nemții l-au cumpăarat pentru 25 de milioane de euro, la insistența lui Pep Guardiola. În sezonul trecut, Thiago a marcat 7 goluri în 32 de partide și a dat 4 pase de gol.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează