INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Este sub investigație pentru 3 violuri, dar va lua startul și în Premier League 2023/2024

Un star din Premier League a jucat un sezon întreg deși era anchetat pentru viol » Ce se întâmplă acum
Un star din Premier League a jucat un sezon întreg deși era anchetat pentru viol » Ce se întâmplă acum

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 13:16 / Actualizat vineri, 04 august 2023 13:16

O vedetă din Premier League se bucură de un regim special. Acuzat de viol în 3 cazuri, toate denunțate în ultimele 12 luni, jucătorul în vârstă de 30 de ani a fost eliberat pe cauțiune și joacă de atunci fără probleme.

Week-end-ul viitor, la startul noului sezon din Premier League, se va alinia și un jucător de 30 de ani acuzat de viol. În 3 cazuri!

Fotbalistul al cărui nume n-a putut fi dat publicității, din motive legale, a fost arestat vara trecută, interogat, apoi „eliberat sub investigație" și bun de joc.

Bonus important pentru Farul, FCSB și Sepsi! Câți bani primesc pentru calificarea în turul 3 al Conference League
TURUL 3
Bonus important pentru Farul, FCSB și Sepsi! Câți bani primesc pentru calificarea în turul 3 al Conference League

A fost arestat în iulie 2022

Reținut pe 4 iulie 2022, în nordul Londrei, sub suspiciunea de viol, el a fost denunțat ulterior pentru alte două agresiuni sexuale. A doua acuzație se referă la un incident petrecut în 2021, iar o a treia femeie s-a prezentat pentru a depune plângere împotriva lui în februarie 2023, ca urmare a unei infracțiuni comise cu un an înainte.

Și-a prelungit cauțiunea de mai multe ori

Tabloidul Daily Mail relatează că, ulterior, jucătorul "de top" a fost eliberat pe cauțiune, prelungită în mai multe rânduri, ceea ce i-a permis să dispute întreg sezonul 2022/2023. Iar acum se pregătește de următorul!

Benjamin Mendy n-a avut norocul lui

Benjamin Mendy, fostul jucător al lui Manchester City, n-a avut parte de un asemenea favor. Clubul l-a suspendat imediat, în august 2021, după ce 13 femei au formulat acuzații de viol împotriva lui și a fost arestat.

În ianuarie, anul acesta, fundașul în vârstă de 28 de ani a fost găsit nevinovat de şase capete de acuzare pentru viol şi unul de agresiune sexuală, iar în iulie a fost achitat în alte două cazuri, unul de viol şi altul de tentativă de viol.

Citește și: 

Barcelona vinde în Arabia Saudită cu 15 milioane de euro

Marca a prezentat un scenariu de necrezut cu Luis Enrique la PSG, clubul și antrenorul au răspuns

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează