INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Eto'o vrea 15 milioane!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Samuel Eto'o nu intenţionează să părăsească Barcelona pînă la finalul contractului, în 2010. Dar, dacă i se va cere să plece, aşa cum se speculează, camerunezul vrea în schimb 15 milioane de euro! Barca intenţionează să-l folosească drept monedă de schimb într-un posibil troc cu Inter pentru a-l lua pe Ibrahimovici.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  11 Iunie 2009, 01:48

red dog mai informeaza-te.pai statea ronaldinho pe 6 milioane?

 •  10 Iunie 2009, 21:36
Postat de pe 09 Iunie 2009, 13:01

nu mai aberati atat cu trecerea lui Ibra la barcelona,se stie ca echipa barcelona are plafon salarial,nu casiga nimeni mai mult de 6 mil de euro pe an...iar Ibra are deja 9 milioane la Inter. las-o asa ca macane,gesepeule!

Asa ma enerveaza astia ca tine care vb fara sa aiba habar. Ibrahimovic are 12 milioane salariu la Inter iar Messi are 8.4 la Barcelona, Henry 7.5 si asa mai departe. Asa ca taci acolo, Ibra va veni la Barca la schimb cu E'too si va avea 8-9 milioane salariu, el vrea neaparat sa castige CL.

skrap
skrap  •  09 Iunie 2009, 14:01

haha ala cu salariile, messi are al 2-lea salariu din lume dupa ibrahimovic.. daca nu stiai mai intereseazate si dupa sunt cei de la chelsea..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează