INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Eto'o vrea să plece de la Inter: ”Mă tentează Anglia”

Eto'o e la Inter din 2009, cînd a venit după 5 stagiuni petrecute la Barcelona Foto: Reuters
Eto'o e la Inter din 2009, cînd a venit după 5 stagiuni petrecute la Barcelona Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 22:33

Camerunezul a anunţat că va lua o decizie în cel mult o lună: ”Va fi ultimul meu mare contract şi trebuie ca totul să fie OK”.


Alarmă de grad zero la Inter! După plecarea antrenorului Leonardo la Paris Saint-Germain, şi golgeterul Samuel Eto'o e tentat de-o nouă provocare. A spus-o chiar el, într-un interviu acordat postului naţional de televiziune din Camerun: "Am cîteva oferte şi o lună de vacanţă la dispoziţie pentru a lua o decizie".

Coechipierul lui Cristi Chivu pare să ştie inclusiv destinaţia: "Mă tentează Premier League. Ideea de a juca într-o bună zi în Anglia o am în cap de mai multă vreme. Acolo sînt cîteva echipe de top, dar totul e să ajung la aceea care mi se potriveşte cel mai bine".

Şi ca să nu se înţeleagă "cea care oferă mai mult", Eto'o a insistat că "nu se pune problema banilor. Nu mă interesează o sută sau două sute de mii în plus la salariu. Am 30 de ani, va fi ultimul meu mare contract şi vreau ca totul să fie OK. Important e să mă simt bine în noul oraş, să joc într-un club mare şi să mă distrez".

10,5 milioane de euro net anual e salariul camerunezului la nerazzurri, garantat de un contract scadent în 2014

40 de milioane de euro e cota de piaţă a atacantului nerazzurro, conform transfermarkt.de

34 de goluri a marcat Samuel Eto'o pentru Inter sezonul trecut, în Serie A, în Cupă şi în Ligă

Bielsa refuză. Vine Delio Rossi?
Favorit la succesiunea lui Leonardo, argentinianul Marcelo Bielsa a refuzat oferta Interului, ceea ce-l obligă pe patronul Massimo Moratti să ia în considerare alte soluţii. Cea mai la îndemînă, dar şi ieftină, pare să fie Delio Rossi. Recent demis de la Palermo, fostul antrenor al lui Dorin Goian s-a autopropus ieri: "Dacă Moratti mă sună, n-am să spun «nu». Interul nu se refuză".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează