INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Etoo, atras de Los Angeles Galaxy cu un salariu de 22 de milioane de euro

Etoo tocmai a fost suspendat 15 meciuri la ”națională” pentru indisciplină
Etoo tocmai a fost suspendat 15 meciuri la ”națională” pentru indisciplină

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 11:50

Samuel Etoo este cel mai bine plătit fotbalist din lume, Anji Mahacikala dîndu-i anual nu mai puţin de 20,5 milioane de euro. Atacantul camerunez şi-ar putea consolida poziţia de lider în topul salariilor dacă se va concretiza  trecerea sa la Los Angeles Galaxy.

 Foarte aproape de despărţirea de David Beckham, mijlocaşul englez fiind la un pas să semneze cu PSG, clubul din SUA caută să-l înlocuiască rapid cu alt star mondial, de calitate şi cu notorietate, iar ex-interistul este plasat primul pe listă. Pentru a-l convinge să părăsăsească Rusia, americanii i-au pregătit un salariu fantastic: 22 de milioane de euro pe sezon. Ca Anji să nu pună piedici, grupării din Daghestan i se va propune o sumă de transfer considerabilă. Aceasta s-ar ridica 35 de milioane de euro, dar sînt surse care susţin că cifra ar urca pînă la 45 de milioane.

LA Galaxy are concurenţă. Pe Etoo a pus ochii şi Red Bull New York, dornică să aibă alternativă la Thierry Henry: cum în SUA e pauză competiţională, francezul a semnat pe două luni cu Arsenal, dar există temerea că el va  alege să continue în tricoul londonezilor.

TOP SALARII

1. Samuel Etoo ( Anji Mahacikala) - 20,5*

2. Cr. Ronaldo (Real Madrid) - 12

3. Lionel Messi (FC Barcelona) - 10,5

4. Wayne Rooney (Man. United) - 10

5. Fernando Torres (Chelsea) - 10

6. Yaya Toure (Man. City) - 10

7. Kaka (Real Madrid) - 9

8. Zlatan Ibrahimovici (Milan) - 9

9. Emmanuel Adebayor (Man. City/Tottenham) - 8,5

10. Carlos Tevez (Man. City) - 8

* Sumele sînt în milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
axg87
axg87  •  03 Ianuarie 2012, 12:43

Daca rusii dau atat, vin si americanii cu tot atat+un pic mai mult. Teribil de amuzant cand privesti in felul asta situatia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează