INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ZENIT - SPARTAK

Eveniment incredibil întâmplat la un meci cu peste 60.000 de oameni în tribune! O dronă s-a prăbușit pe teren

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 13:53

Derbyul Zenit - Spartak n-a avut goluri, dar le-a oferit un moment neașteptat celor 61.467 de spectatori veniți în număr record la St. Petersburg o partidă din campionat.

O dronă care survola " Krestovski" s-a prăbușit la centrul terenului și s-a făcut bucăți. Din fericire pentru jucători și arbitrii, nimeni nu a fost rănit.

Internaționalul rus Ghiorghi Djikia, de la campioana din 2017, a fost primul care s-a dus să degajeze terenul de fragmentele aparatului în minutul 65, după care le-a predat arbitrului de rezervă, iar întâlnirea a continuat fără probleme.

S-a întâmplat și în semifinala CM

Oficialitățile nu au furnizat încă nicio explicație pentru acest incident. Nu e însă prima oară când se întâmplă la St. Petersburg. Acum două luni la Cupa Mondială, în timpul semifinalei Belgia - Franța 0-1, o altă dronă s-a zdrobit de gazon. Zenit și-a conservat șefia și avansul de două puncte față de Spartak, aflată pe locul 2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gicab
gicab  •  03 Septembrie 2018, 16:20
Postat de vlad.dracul pe 03 Septembrie 2018, 16:08

Atacul dronelor.

La noi sunt la moda clonele... la alții dronele

vlad.dracul
vlad.dracul  •  03 Septembrie 2018, 16:08

Atacul dronelor.

gicab
gicab  •  03 Septembrie 2018, 15:44

Foarte edificatoare poza

Vezi toate comentariile (3)
Comentează