INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Eveniment şocant la un meci de juniori: l-au omorît în bătaie pe tuşier!

Arbitrul care a decedat în urma loviturilor primite
Arbitrul care a decedat în urma loviturilor primite

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 decembrie 2012 11:36

Un tuşier olandez a decedat la o zi după ce a fost bătut chiar pe teren. Jucătorilor, nişte puştani de 15-16  ani, nu le-a convenit o decizie dată de Richard Nieuwenhuizen (41 de ani) şi au început să-l lovească, sub  ochii fiului său care se afla şi el pe teren.

Incredibila tragedie, de o cruzime inimaginabilă pînă acum, a fost comentată de cei care au asistat la ea.  "Este o nebunie să vezi cum cineva implicat într-un sport la nivel de hobby ajunge să-şi piardă viaţa astfel",  a spus Marcel Oost, purtătorul de cuvînt al clubului manageriat de arbitrul decedat.

Trei adolescenţi, jucători  la echipa adversă, au fost arestaţi şi sînt cercetaţi pentru lovituri cauzatoare de moarte, scrie dailymail.co.uk.

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (9)
theo_s
theo_s  •  04 Decembrie 2012, 20:05

Ia zi tu Mironica cu p...tza f. mica "public superb, civilizatie fantastica, cat de impresionanti sunt acesti minunati suporteri olandezi = raiul pe pamant, supermen blaaaa bleahhhh" urmate de "cand o sa fie si la noi??? blaaaa, bleahhhhh".

dexter71
dexter71  •  04 Decembrie 2012, 14:53

Incredibil, Olanda cea civilizata care ne arata pe noi cu degetul si ne da unfriend pe unde poate.

prototype2587
prototype2587  •  04 Decembrie 2012, 12:39

scuze, nu am vazut ca deja e pus link-ul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează