INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA

Ever Banega s-a întors la Sevilla, după doar un an la Inter Milano: "Sunt fericit acasă"

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 04 iulie 2017 12:28

Ever Banega a fost cumpărat de Sevilla de la Inter Milano pentru nouă milioane de euro, după un singur sezon în Italia, conform AS.

Revenirea mijlocaşului argentinean a fost anunţată în mod oficial astăzi, după ce Sevilla a anunţat de luna trecută că Banega se va întoarce mai mult ca sigur pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Banega a ajuns pe San Siro în 2016, din postură de jucător liber de contract, dar nu a reuşit să se adapteze în Serie A şi a evoluat în 33 de meciuri în toate competiţiile pentru Inter, fiind titular în doar 22 de partide.

Sud-americanul de 29 ani a câştigat de două ori consecutiv Europa League cu Sevilla, în 2015 şi 2016, şi se afla în vizorul lui Unai Emery, fostul său antrenor de la echipa andaluză, pentru un transfer la Paris Saint-Germain.

"Sunt foarte fericit să fiu din nou acasă. Am trăit aici doi ani superbi. Aştept cu nerăbdare să îmi reîntâlnesc colegii şi să lucrez cu staff-ul de aici. Vreau să începem pregătirea cât mai rapid pentru noul sezon şi să ne calificăm în Champions League, deoarce este vital să ne aflăm acolo", a spus Banega la revenirea la Sevilla.

Banega a făcut parte din echipa sezonului în Europa League în ambele sezoane în care formaţia spaniolă şi-a adjudecat trofeul.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează