INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - MANCHESTER CITY 0-2

EVERTON - MANCHESTER CITY 0-2 // Prima reacție a lui Pep Guardiola după ce a egalat-o pe Liverpool: „E posibil să murim pe drum”

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2019 13:07

Manchester City a făcut rocada cu Liverpool, datorită golaverajului superior şi partidei devansate din etapa a 27-a, 2-0 cu Everton.

Golurile lui Laporte şi Gabriel Jesus de pe Goodison Park au mutat presiunea pe Liverpool, iar Guardiola pare din ce în ce mai optimist.

"Viaţa se poate schimba imediat oricând. Acum o lună puteam fi la zece puncte în urmă şi să renunţăm la titlu, dar nu am făcut-o niciodată. Deşi va fi greu, încercăm să luăm toate cele patru trofee.

Am văzut în aceşti doi ani o dorinţă formidabilă de performanţă la jucători. Nu ştiu cât de departe vom ajunge, este posibil să murim pe drum, dar vom încerca şi ne adaptăm calendarului infernal.

Ne urcăm în autobuz şi jucăm fiecare meci la timpul şi momentul potrivit", declară managerul "cetăţenilor".

CITEȘTE ȘI:

„Cetățenii” lui Pep Guardiola bat pe terenul lui Everton și urcă pe primul loc în Premier League, la egalitate cu Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează