INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

EVERTON - NEWCASTLE 2-2 // Florian Lejeune, omul zilei în Premier League! A intrat și a reușit prima „dublă” în prelungiri în 100 de secunde

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 17:43

Francezul Florian Lejeune (28 de ani), stoperul lui Newcastle, a intrat în minutul 70 și a egalat cu Everton (2-2): două goluri în 90+4 și 90+5. Primele sale reușite la alb-negri.

Francezul Lejeune  ajunsese în iulie 2017 la Newcastle, semnând un contract pe cinci stagiuni. Stoperul s-a accidentat grav la genunchi anul trecut, în aprilie, și a revenit de-abia la sfârșitul lui decembrie.

Florian Lejeune, omul zilei în Premier League

După două sezoane și jumătate de frustrare, Lejeune și-a luat revanșa marți. A fost seara lui. Intrat în minutul 70, când Newcastle era condusă cu 2-0 de Everton în Premier League, Lejeune a reușit imposibilul: a egalat (2-2) cu două goluri în 100 de secunde în prelungiri (90+4 și 90+5). Primul gol, din foarfecă.

„Ținând cont de toate problemele pe care le-a avut de când a venit aici, nimeni nu merita mai mult ca Florin să facă această performanță", a declarat Steve Bruce, managerul lui Newcastle.

vezi și:

Marca anunță: „Arsenal refuză să-l lase pe Aubameyang. Se știe cine e favoritul Barcelonei acum”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Ce i-a făcut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, Lidiei Buble după despărțirea de tatăl ei. S-a aflat acum


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează