INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

EXCLUSIV "Dădeam mingea pe lângă Van Dijk, făceam trei pași și el mă ajungea dintr-un pas!" » Afirmație demențială a unui atacant român

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 20:19

George Țucudean (27 de ani), vârful campioanei CFR Cluj și al naționalei României, a fost surprins de forța fundașul olandez Virgil van Dijk.

"Cel mai mare șoc l-am avut cu Olanda, în amical. Olanda nu s-a calificat la Mondial, dar la EURO cred că se va bate să câștige turneul. Dădeam mingea pe lângă Van Dijk, făceam trei pași și el mă ajungea dintr-un pas! Incredibil.

Și i-am mai simțit foarte tari pe cei de la Red Bull Salzburg, cu care am jucat în Europa League. Pe noi ritmul de joc ne omoară când jucăm în Europa. Și, pentru nivelul din România, la Viitorul chiar se lucrează mult la ritm de joc. La început, dormeam după antrenamente de nu mai putea nevastă-mea să mă trezească", a declarat Țucudean pentru Gazeta Sporturilor.

România și Olanda s-au înfruntat într-o partidă amicală, în noiembrie 2017. Batavii s-au impus lejer, scor 3-0.

75.000.000 €este cota actuală a lui Virgil van Dijk

Vezi și: 

SUPERLATIVELE GSP 2018 » INTERVIU EXCLUSIV. George Țucudean, fotbalistul anului în România: "Acum doi ani mă gândeam cu ce să mă ocup dacă mă las: să mă duc la fabrica de mobilă sau la vie?"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
politehnica_iasi
politehnica_iasi  •  01 Ianuarie 2019, 13:23

De aia olandezul e titular la Liverpool si Tucudean nu a rezistat nici macar ca rezerva in Liga2 din Anglia...cam aia e diferenta de pregatire fizica dintre romani si cei din vest...degeaba incercam sa ne ascundem in spatele unor povesti cu doping si altele...Juniorii lor de la 15 -16 ani fac pregatire fizica la antrenamente, ai nostri abia cand ajung la un club profesionist...

tristan
tristan  •  01 Ianuarie 2019, 08:06

Pai de aia costa Van Dijk de 25 de ori mai mult ca Tucudean...

mioriticul
mioriticul  •  01 Ianuarie 2019, 04:11

Ati reincalzit o stire de acu vreo 10 zile. Niste Ioanitzoaie ce sunteti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează