INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARTIZAN BELGRAD

EXCLUSIV // Declarațiile unui suporter după ce liderul galeriei a fost asasinat în plină stradă: „Peluza lui Partizan e un conglomerat de clanuri mafiote. Sunt exact ca o sectă!”

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 10:51

Ljubomir „Kika” Markovici, 37 de ani, controversatul lider al ultrașilor lui Partizan Belgrad, a fost asasinat după un meci de fotbal pe sintetic. Ultrasul a fost împușcat de șase ori. Ultima dată, din apropiere, în cap!

Contactat de reporterii GSP, unul dintre suporterii celor de la Partizan, care urmărește meciurile din peluză, a explicat că sunt nenumărate motive pentru care acest incident ar fi avut loc și că, din cauza valului de corupție care controlează Serbia, cazul are șanse mici să se soluționeze: 

„Nu vrea să vorbească nimeni despre asta. În orice caz, nu o să o fac eu mai mult decât trebuie. Și nici nu o să găsiți vreun suporter dispus să facă asta, frica e prea mare! Pot spune că incidentul nu a șocat pe nimeni. Corupția controlează Serbia, iar peluza lui Partizan e un conglomerat de clanuri mafiote. Exact ca o sectă. Plus că Ljubomir a deranjat foarte multă lume de-a lungul timpului, e greu de știut din ce direcție a venit execuția, poate fi oricine”, a spus suporterul.

 În 2009, liderul galeriei lui Partizan a fost condamnat la 30 de ani de închisoare după ce a fost implicat în moartea unui cetățean francez, fan al lui Toulouse, pe numele său Brice Taton. 

După multe controverse și sfori trase de diverse clanuri interlope, sentința i-a fost redusă la 15 ani pentru ca, în 2017, Markovici să fie grațiat. 

VEZI ȘI:

Jurnaliștii sârbi au aflat cum a fost asasinat liderul ultrașilor lui Partizan Belgrad » Ultimul glonț, fatal!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
676027655831919
Mihai Şomănescu  •  05 Noiembrie 2019, 15:52

„Suporterul” e un jurnalist român, care are ifose de ultras și care a fost și el pe la Belgrad de 2-3 ori. Dacă sunteți atenți, o să vedeți că articolul nu precizează că e vorba de un sârb. Respectivul „suporter” nici măcar nu știe limba sârbă. Jurnalism de calitate.

pierrecardin
pierrecardin  •  05 Noiembrie 2019, 15:17

copy paste de pe tifonet. nu a fost gratiat, pedeapsa redusa si facuse putin peste jumatate.

104168534054088
Claudiu Iacob  •  05 Noiembrie 2019, 14:59

suporterul poate (eu cred ca sigur) sa nu existe in realitate, iar presa sa inventeze un material nu e ceva nou nici in Serbia

Vezi toate comentariile (4)
Comentează