INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

EXCLUSIV Un fost jucător din Liga 1 merge în Israel! S-a înțeles cu Beitar

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2015 19:19

Pablo de Lucas a ajuns la un acord cu Beitar Ierusalim și va semna în următoarele zile.

Mijlocașul spaniol s-a despărțit de Petrolul în vară, a mai fost ofertat de israelieni în această pauză competițională, dar în prima fază nu s-a înțeles cu cei de la Beitar. Acum va semna un contract de 170.000 de euro pe an și va fi coleg cu un alt fost petrolist în Israel, Vlad Morar.

Jucătorul de 28 de ani a fost aproape să semneze și cu FC Ufa, echipă din prima ligă rusă. Spaniolul acceptase condițiile contractului, dar a renunțat în ultimul moment din cauza unor motive familiale.

De Lucas a ajuns la Petrolul în 2013 și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai ploieștenilor, bifînd 52 de meciuri în tricoul ”lupilor”.

1.200.000 €este cota mijlocașului pe transfermakt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close