INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  I-A LĂSAT ÎN FUNDUL GOL

Execuţie în 104 secunde: Bayern a retrăit coşmarul cu Manchester!

Articol de - Publicat duminica, 21 martie 2010 00:00

Bavarezii au pierdut la Frankfurt după o serie de 19 de jocuri fără eşec şi şi-au reamintit drama din 1999, din finala Ligii Campionilor. După 11 ani de la trofeul pierdut în prelungiri, în cele 102 secunde de coşmar, Bayern a păţit-o din nou. Acum într-un thriller cu două secunde mai lung. 104 secunde i-au fost de ajuns, tot în final, lui Frankfurt să repete povestea unui alt 2-1 de legendă.


"N-am reuşit să cîştigăm la Nurnberg, Koln şi Frankfurt. Dacă vrem să fim campioni, mai trebuie să învingem şi în deplasare", s-a plîns Bastian Schweinsteger. Antrenorul Van Gaal a recunoscut însă meritele adversarilor: "Frankfurt şi-a creat mai multe ocazii decît noi şi este logic ce s-a întîmplat. Mai puţin problemele noastre cu accidentările. A trebuit să renunţ şi la Van Buyten şi asta s-a simţit pe finalul de meci".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fichirichi
fichirichi  •  22 Martie 2010, 15:08
Postat de pe 21 Martie 2010, 23:06

da da....o sa bateti cand marul care in sus si cand ploua de la parter catre acoperis

si ma-ta e pro'asta

 •  21 Martie 2010, 23:06

da da....o sa bateti cand marul care in sus si cand ploua de la parter catre acoperis

 •  21 Martie 2010, 12:24

lasa k e bn asa.sper k sa spart ghinionul acuma cu Man UTD si ii batem in Champions League.Forza Bayern München

Vezi toate comentariile (3)
Comentează