INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Exemplu pentru Liga 1! Dalglish îşi laudă predecesorul

Kenny Dalglish
Kenny Dalglish

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 18:41

Kenny Dalglish laudă munca predecesorului său după ce Liverpool a trecut de Sparta Praga în şaisprezecimile Europa League.

După victoria cu 1-0 în faţa cehilor de la Sparta Praga, antrenorul echipei Liverpool a ţinut să îi mulţumească lui Roy Hodgson pentru munca depusă: "Echipa este angrenată în continuare în Europa League datorită muncii depuse înaintea mea de jucători şi de Roy. Pentru mine este deja o mare onoare să fiu la cârma acestui club, dar să fiu antrenorul echipei într-un meci european din care să ieşim victorioşi este ceva cu totul deosebit."

Roy Hodgson a antrenat pe Liverpool până în ianuarie, când a fost înlocuit de Kenny Dalglish, o legendă a clubului de pe Merseyside.

Dalglish (59 ani) a mai antrenat echipa cormoranilor între 1985-1991. În acea perioadă, Liverpool nu a disputat nici un meci în cupele europene din cauza suspendării dictate împotriva cluburilor britanice după incidentul de la Heysel. Dubla cu Sparta Praga a fost prima ocazie pentru Dalglish de a-şi conduce echipa de suflet de pe bancă întrun meci din cupele europene.

Liverpool va întâlni în optimi pe Braga, iar prima manşă se va juca pe Anfield pe 10 martie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează