INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

"Există un acord" » Anunțul zilei privind transferul uriaș care se va face la vară

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 11:44

Anotine Griezmann, vedeta lui Atletico Madrid, are șanse mici de a rămâne la formația spaniolă, fiind dorit de Manchester United.

Vicent Rodriguez, fost impresar, a postat un mesaj pe Twitter și a anunțat că atacantul francez va juca la United din vară, englezii și spaniolii ajungând la un acord cu privire la transfer.

"Între Atletico Madrid și Manchester United s-a stabilit un acord financiar privind transferul lui Griezmann. Mai multe în curând", a scris Rodriguez.

Griezmann are o clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro, sumă pe care englezii o pot plăti în vară.

80.000.000 €este cota lui Griezmann, potrivit transfermarkt.de

Francezul Griezmann, 26 de ani, a jucat 46 de meciuri în acest sezon, marcând 25 de goluri și oferind 11 pase de gol pentru Atletico.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
blatistu49
blatistu49  •  24 Aprilie 2017, 13:55

inANGLIA se strica pacat de el dar cistiga bani grei

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Aprilie 2017, 12:57

atletico stie cand sa-i ia ieftin si ii vand ca si gloabe de lux

olaru_andrei
olaru_andrei  •  24 Aprilie 2017, 12:50

iar o bomba marca Atletico de Madrid. Griezman oricum incepe sa se desumfle...numai bine, fac o caruta de bani de pe urma lui!...Man. Utd iar se bate la Europa League la anu'. ☺

Vezi toate comentariile (3)
Comentează