INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

Explicația declinului lui James Rodriguez: "E îmbătat de succes! Noua lui viață s-a dovedit a fi toxică"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 11:42

Jurnalista columbiană Maria Elvira Bonilla a scris un articol despre situația lui James Rodriguez după ce a semnat cu Real Madrid, în 2014. Aceasta crede că fotbalistul de 24 de ani n-a știut să-și managerieze ascensiunea după primul sezon în La Liga.

"Succesul l-a îmbătat pe James. Problemele lui au început în septembrie 2015, iar de atunci a avut dese probleme disciplinare și de comportament. Era o stea în ascensiune, în lumina reflectoarelor și cu buzunarele din ce în ce mai pline. Steaua lui James a început să-și piardă din strălucire pînă a ajuns să petreacă mai multe minute pe bancă decît pe teren, fără ca noul director tehnic, Zidane, să schimbe cumva situația care pare că se agravează.

Totul a început în septembrie 2015, cînd fotbalistul s-a întors din vacanță cu niște kilograme în plus, 7 mai exact, și a ajuns cu o întîrziere de 5 zile la antrenamente".

Jurnalista mai scrie în ediția columbiană a El Pais că James e victima celor care profită de pe urma succesului fotbalistului columbian, acesta fiind sufocat de propuneri publicitare: "Noua viață a lui James s-a dovedit a fi toxică.

Să-l vezi pe acel băiat tînăr și vesel, uneori simplu, învăluit de bîrfe, de fotomodele, conducînd mașini Audi la 200 de km/h, mergînd în cele mai tari cluburi, cînd înainte nu bea nici măcar un pahar, distrus de milioanele de euro și strălucind doar un sezon, îți provoacă milă".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close