INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

Expulzat din Egipt și încarcerat acasă » Drama trăită de un fan algerian la Cupa Africii

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2019 16:07

Un fan algerian a fost dat afară din țara turneului final al Cupei Africii, după ce a afișat un banner împotriva regimului de la Alger.

În Egipt, trebuie să fii atent la mesajele pe care le transmiți ca suporter. Pentru că regimul local, legat de alte regimuri din țările magrebiene, nu respectă drepturile omului.

Le anulează suporterilor dreptul de a protesta.

Asta a făcut un susținător algerian venit la turneul final. La primul meci jucat de naționala sa la CAN, 2-0 cu Kenya la Cairo, Mouffok Samir Serdouk a afișat un banner pe care stătea scris „Să plece toți!”.

Sloganul mișcării de protest din Algeria care l-a forțat pe președintele Abdelaziz Bouteflika să-și dea demisia pe 2 aprilie după două decenii în fruntea statului nord-african. Cerându-le acum și altor oficialități să renunțe la posturile publice.

Fratele lui Samir, Abdelkader, a precizat că acesta a fost expulzat din Egipt și arestat de poliție cum a aterizat în Algeria. E în detenție în așteptarea procesului, stabilit pentru 2 iulie. 

Vezi și:

Christophe Dugarry îl pune la zid pe Matthijs de Ligt: „Felul în care se poartă mă face să vomit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fotbalcurat
fotbalcurat  •  28 Iunie 2019, 18:39

Bine ca ai corectat in graba. Sper sa bagi la cap diferenta dintre drama si tragedie, sau "datorita" si "din cauza", abuzati nejustificat de expresii pe care nu le cunoasteti.

fotbalcurat
fotbalcurat  •  28 Iunie 2019, 18:34

Bai Jumatate, tragedie este atunci cand cineva moare, aici vorbim despre o DRAMA. Doamne, atat de ingusti la minte sunteti, scrieti si vorbiti ca Puscariasul Dragomir.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează