INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

Fabbiani, neinclus în lot pentru ultimul joc al lui River: "Slăbeşti, apoi joci!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2009 00:00

După ce a cedat cu 5-1 în faţa lui San Lorenzo weekendul precedent,  River Plate nu a reuşit să îşi revină nici în Copa Libertadores, unde a pierdut în faţa peruvienilor de la Universidad San Martín, scor 2-1.

Fostul atacant al CFR-ului Cristian Fabbiani nu a fost nici măcar pe bancă, presa argentiniană speculînd deja că antrenorul Nestor Gorosito i-a ordonat "Căpcăunului" să scape de kilogramele în plus pentru a mai figura în planurile sale.

Deşi se numără printre favoriţii tehnicianului, Fabbiani a făcut subiectul a zeci de articole în care era acuzat că nu are viaţa pe care ar trebui să o aibă un fotbalist profesionist.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
americanul65
americanul65  •  08 Martie 2009, 23:08

Fabbiani, tot timpul cu gura deschisa... oare, asteapta mancare aruncata din tribuna?

 •  07 Martie 2009, 14:28

dc la-ti mai loat putea sa vina inapoi la CFR forzza dinamo bate 3-0 pe medias ardem gazul

 •  07 Martie 2009, 14:28

sant curios ciu ii pasa ce face un marica?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează