INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

Fabbiani şi colegii săi de la River Plate au primit ameninţări din partea fanilor nemulţumiţi

Christian Fabbiani, Fabbiani, River Plate
Christian Fabbiani, Fabbiani, River Plate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2009 00:00

Mai mulţi fotbalişti ai lui River Plate au primit, marţi seară, ameninţări prin telefon din partea suporterilor furioşi din cauza rezultatelor înregistrate în campionat în ultimul timp, informează ediţia online a cotidianului Ole.

Echipa a pierdut, luni, cu scorul de 1-3, partida cu Indipendiente, iar River ocupă locul 16 în campionat, cu 5 puncte după 8 partide disputate. Un grup de fani nemulţumiţi a făcut publice pe internet numerele de telefon a nouă dintre jucătorii formaţiei, printre care şi Fabbiani, iar jucătorii au fost nevoiţi să blocheze apelurile. Noul antrenor al echipei, Leonardo Astrada, era la primul său meci din al doilea mandat, după ce l-a înlocuit pe Nestor Gorosito.

Presa scrie că sute de suporteri i-au sunat pe jucători, iar unii dintre ei i-au ameninţat pe fotbalişti, dar şi familiile acestora. "Ştim la ce oră merge soţia ta la cumpărături", a fost mesajul unuia dintre suporteri.

Oficialii clubului au precizat că nu au analizat încă situaţia creată, iar fotbaliştii nu mai vor să discute cu jurnaliştii, pe care îi bănuiesc că au fost cei care au furnizat numerele de telefon.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  14 Octombrie 2009, 13:31

Dragi ziaristi, Va rugam frumos sa ne mai lasati cu stiri in fiecare zi despre acest Fabiani.In fiecare zi tb sa citim cate ceva despre el, cine este acest Fabiani? este un personaj de referinta in acest sport, este un super talent? Mai bine in spatiul dedicat lui mai luati ceva bani pt o reclama...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează