INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

Fabio Cannavaro, situație INIMAGINABILĂ în China » Măsura fără precedent luată de conducere împotriva lui

Articol de - Publicat marti, 29 octombrie 2019 11:59

Fabio Cannavaro a fost anunţat de echipa din Guangzhou că trebuie să studieze la „Evergrande Corporate Culture Class” câteva săptămâni, timp în care liderul e antrenat de căpitanul Zheng Zhi. 

Guangzhou Evergrande se pregăteşte să-l dea afară pe Fabio Cannavaro. Fostul campion mondial din 2006 cu Squadra Azzurra i-a supărat rău pe şefii formaţiei chineze, cu o singură victorie în ultimele cinci jocuri şi eliminată în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, şi a fost trimis înaintea plecării la reciclare! 

Antrenorul italian trebuie să frecventeze câteva săptămâni „Evergrande Corporate Culture Class”, pentru a înţelege care este cultura clubului! Perioadă în care i s-a interzis să se mai ocupe de echipa încredinţată căpitanului Zheng Zhi. 

Bătaie mare la titlu 

O decizie ciudată şi unică în fotbalul mondial care vine după ce conducerea lui Evergrande l-a îndepărtat pe Paolo Cannavaro, fratele şi secundul lui Fabio. 

E semnalul clar ce prevesteşte demiterea lui iminentă, liderul din Superligă păstrând numai un punct avans la şefie faţă de Shanghai SIPG şi două peste Beijing Guoan, cu trei etape rămase. Evergrande are şapte titluri consecutive (2011-2017), dar anul trecut a terminat pe 2. 

1 trofeua câştigat ca antrenor Fabio Cannavaro, Supercupa Chinei în 2018. A promovat-o în elită pe Tianjin Quanjian în 2016. E la a doua experienţă la Guanzhou, după cele 7 luni din 2014-2015

Vezi și: 

Gareth Bale, la un pas să plece de la Real Madrid! Noi tensiuni cu Zidane + unde ar putea ajunge

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează