INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Fabio Quagliarella a egalat recordul lui Batistuta! Golgeterul de 35 de ani din Serie A nu poate fi oprit + vezi VIDEO cu golurile

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 11:34

La 35 de ani, Fabio Quagliarella trăiește un an inimaginabil. Atacantul Sampdoriei, cu 25 de selecții pentru squadra azzurra, a înscris și sâmbătă în partida cu Udinese, 4-0.

O "dublă" din penalty care îl ajută să egaleze recordul lui Gabriel Batistuta: 11 meciuri la rând de Serie cu cel puțin un gol marcat.

În sezonul 1994-1995, Batigol avea în total 26 de reușite în tricoul Fiorentinei. Quagliarella are 15 deocamdată în acest campionat. Stagiunea trecută, a adunat 19 goluri, recordul carierei sale.

 

Vezi și: 

Carlo Ancelotti, eliminat pe San Siro: ”Mi-a scăpat acel cuvințel care începe cu C și se termină cu O” + A fost egalat Batistuta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
daniel_stiintacraiova
daniel_stiintacraiova  •  27 Ianuarie 2019, 16:38

Din pacate pt el a jucat foarte putin la echipa de suflet , Napoli ! La 35 de ani sa inscrii atat de mult in serie A e fantastic !

baruch
baruch  •  27 Ianuarie 2019, 12:17

ce jucator mare a fost asta...la fel ca di natale, de la udinese. cam ca si danciulescu la noi. supertehnici, masini de goluri, dar neobservati cand erau tineri, iar pe urma erau socotiti prea batrani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează