INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Fabrică de bani » Gençlerbirliği a câștigat aproape două milioane de euro datorită lui Bogdan Stancu!

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 21:43

Bogdan Stancu (32 de ani, atacant) a marcat 11 goluri în acest campionat, oferindu-i 11 puncte lui Gençlerbirliği, care a primit 1,9 milioane de euro datorită reușitelor sale!

Revenit la Gençlerbirliği în ianuarie 2019, după doi ani la Bursaspor, Bogdan Stancu își ajută cel mai mult echipa și clubul.

Cu el în atac, roș-negrii au promovat în elita fotbalului turc. Iar în acest sezon, Stancu îi menține pe linia de plutire, pe locul 13, la patru puncte deasupra liniei retrogradării. 

A marcat în acest campionat 11 goluri, doar Papiss Cissé (Alanya) și Sørloth (Trabzon) depășindu-l în topul celor mai prolifici jucători din Süper Lig. Nu doar atât.

După calculele ziariștilor de la Hürriyet, Gençler a câștigat 1,9 milioane de euro (12,4 milioane de lire) datorită golurilor reușite de atacantul în vârstă de 32 de ani.

În Turcia, cluburile sunt răsplătite cu 2,76 milioane de lire la victorie și cu 1,38 de milioane la egal. Stancu i-a adus 11 puncte formației din Ankara (din 18).

vezi și:

VALENCIA - REAL MADRID 1-3 // VIDEO+FOTO Real Madrid e prima finalistă a Supercupei Spaniei! Kroos și Modric, execuții de geniu în fața „liliecilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează