INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RECORD

FABULOS! Recordul impresionant atins de Harry Kane după ultimul gol din Premier League » Nimeni n-a scăpat de furia lui

FOTO: Gulliver/ Getty Images
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 15:34

Tottenham a făcut uitat rapid eșecul surprinzător de etapa trecută cu Wolverhampton, 1-3, și s-a distrat pe terenul lui Cardiff, pe care a învins-o marți seara cu 3-0.

Harry Kane, Christian Eriksen și Son Heung-Min au tranșat partida încă din prima repriză, iar atacantul naționalei Angliei a setat un record impresionant. Acesta marcase împotriva a 27 dintre cele 28 de echipe pe care le-a întâlnit all-time în Premier League, Cardiff fiind singura adversară care scăpase de furia sa.

Kane, 25 de ani, a spulberat însă orice dubiu încă din minutul 3, când a punctat împotriva echipei din Țara Galilor. Astfel, el se poate lăuda că a "perforat" măcat o dată poarta fiecărei adversare pe care a avut-o în prima ligă din Anglia.

Harry Kane e pe primul loc în clasamentul golgeterilor din acest sezon, cu 14 goluri, la egalitate cu Aubameyang, vârful lui Arsenal, și cu o reușită mai mult decât Salah, atacantul lui Liverpool.

Vezi și: Direct în istoria Premier League! Cifra FABULOASĂ atinsă de Firmino după hatrick-ul de senzație din meciul cu Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează