INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMERICANII NU VÎND

Familia Glazer a declinat o ofertă de 1,5 miliarde de lire pentru United

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Patronii americani ai lui Manchester United nu dau clubul nici pentru un milion şi jumătate e lire sterline. Grupul intitulat "Cavalerii Roşii" a primit o lovitură aflînd că familia Glazer ar fi refuzat anul trecut o asemenea ofertă venită din Estul Îndepărtat, cu 300 de milioane peste cît intenţiona să ofere în vară ca să preia echipa lui Ferguson!


Suporterii care se află în spatele "Cavarelilor Roşii" sînt tot mai îngrijoraţi de creşterea datoriilor lui United la peste 700 de milioane de lire sterline şi de faptul că după vînzarea lui Cristiano Ronaldo ar putea să-l piardă şi pe Rooney, iar Ferguson nu întăreşte echipa, care a cedat în acest sezon titlul lui Chelsea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  07 Mai 2010, 14:26

un miliard nu unmilion miska

 •  07 Mai 2010, 12:33

Greu cu limba romana: DECLINÁ, declín, vb. I. 1. Tranz. A trece un substantiv, un adjectiv, un pronume, un numeral sau un articol prin toate cazurile gramaticale. 2. Tranz. (Rar; în expr.) A-și declina numele, calitatea etc. = a-și spune numele, calitatea etc.; a se prezenta. 3. Tranz A refuza să-și asume o sarcină, o răspundere, o funcție, a nu vrea să soluționeze un litigiu etc. Chiar ca a ajuns ORICINE sa scrie (publice) in Romania. Mai cititi si voi o carte sa va imbogati

 •  07 Mai 2010, 11:42
Postat de pe 07 Mai 2010, 11:28

Prosti mai sunteti astia de la gazeta.. ori 1,5mld, ori 1,5mil? tontii dreac

2 paragrafe şi gata articolul? Apropo, titlul încă se joacă în Anglia. Oţi fi voi futurişti, dar dacă vă apucaţi să scrieţi 2 ordinare de paragrafe, măcare alea să fie corecte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează