INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Fanii Bacelonei nu trec peste umilința din tribune cu Frankfurt » Protestul pregătit la meciul cu Cadiz

Fanii celor de la Barcelona, protest împotriva conducerii
Foto: Imago
Fanii celor de la Barcelona, protest împotriva conducerii Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 18:40 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 18:18

Suporterii catalani nu pot să treacă peste scenele ireale de la returul cu Eintracht Frankfurt (2-3), când aproximativ 30.000 de fani germani au reușit să intre pe „Camp Nou”, făcând-o pe Barcelona să se simtă ca în deplasare.

Astfel, la meciul de campionat cu Cadiz de luni seară, ultrașii catalani au decis să protesteze împotriva conducerii pentru că le-a permis atâtor nemți să ia cu asalt tribunele.

Barcelona, aproape de un transfer important » Jucătorul își caută deja casă în Spania
SPANIA
Barcelona, aproape de un transfer important » Jucătorul își caută deja casă în Spania

Potrivit jurnalistului Gerard Romero, „Grada d'Animacio”, din facțiunea dură a suporterilor catalani, a decis să nu se prezinte la meciul cu Cadiz și să lase peluza goală.

Aceiași ultrași au protestat și la pauza meciului cu Frankfurt

Ultrașii catalani au protestat o scurtă perioadă de timp și în timpul meciului dintre Barcelona și Frankfurt. Nemulțumiți de modul în care fanii din tribune își sprijină favoriții, aceștia și-au părăsit locurile din peluză după primele 45 de minute. 

Ei au revenit în sector după aproape un sfert de oră, dar elanul le-a fost tăiat de prestația fără cusur a oaspeților. Până la final, tot cântecele nemților au răsunat pe Camp Nou.

Fanii Bacelonei nu trec peste umilința din tribune cu Frankfurt » Protestul pregătit la meciul cu Cadiz

Barcelona, decizie radicală după ce fanii lui Frankfurt au invadat Camp Nou

Joan Laporta, președintele Barcelonei, dă vina pe fanii catalani care și-au vândut biletele fanilor nemți și anunță o decizie radicală, prin care clubul va încerca să evite pe viitor ce s-a întâmplat la meciul cu Frankfurt: cumpărătorii biletelor la meciurile internaționale vor avea numele trecut pe tichet, pentru a putea fi identificați și a nu vinde biletele altor persoane.

Ne-a fost ruşine! A fost o zi tristă atât din cauza rezultatului, cât şi a ceea ce s-a întâmplat în tribune, cu prezenţa atâtor fani germani pe stadion. De acum, biletele vor fi nominale la meciurile Barcelonei din competiţiile internaţionale. Au fost scoase la vânzare 34.440 de bilete şi au fost puse restricţii. 

Nu puteau fi achiziţionate cu carduri de credit din Germania şi nici pe internet, cu IP-uri din acea ţară. Aceste restricţii erau impuse încă de acum şase ani. Cei care le-au cumpărat, le-au dat nemţilor. Asta e clar! 

Cei care mă cunosc ştiu că îmi asum mereu responsabilităţile şi că mereu caut soluţii. Voi face în aşa fel încât să nu se mai întâmple aşa ceva niciodată!
-Joan Laporta, președinte FC Barcelona

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Isterie la Bayern » Fiul directorului sportiv, terorizat de fani!
GERMANIA
Isterie la Bayern » Fiul directorului sportiv, terorizat de fani!
Imagini groaznice în Premier League! » I-a rupt piciorul adversarului, apoi s-a prăbușit în lacrimi
Premier League
Imagini groaznice în Premier League! » I-a rupt piciorul adversarului, apoi s-a prăbușit în lacrimi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
scandautor
scandautor  •  18 Aprilie 2022, 17:58

„Aceeași ultrași au protestat...”? „Aceeași”? De ce nu „aceleași” sau „aceluia”? Că la fel de corect ar fi fost. Semnați-vă, bă, SEMNAȚI-VĂ TEXTELE (sau măcar rugați pe cineva din proximitate care știe să scrie), nu vă mai ascundeți sub „Articol de GSP”, că nu toți s'teți analfabeți acolo, aveți măcar un pic de decență pentru colegii care-au mai trecut și pe la școală la viața lor...

magic4ever
magic4ever  •  17 Aprilie 2022, 20:31

La Barcelona daca lipsesc Pique si Araujo este deranj mare in aparare,rezervele sunt mult sub nivelul lor...cu Pique in teren in locul lui Garcia nu pierdea Barcelona in EL...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close