CAMPIONATE  ·  CONTINUĂ PROTESTELE

Fanii au aruncat cu sticle şi ouă în jucătorii lui Juventus

Articol de — Duminica, 28 Martie 2010, 00:00

Nici înaintea meciului cu Atalanta nu s-a potolit furia tifosilor bianconeri. După ce vineri noapte au împrăştiat manifeste în faţa sediului clubului, protestele au continuat în această dimineaţă la hotelul unde e cantonată echipa lui Zaccheroni. Jucătorii juventini au fost atacaţi cu sticle şi ouă la urcarea în autocarul care îi ducea spre stadion.

Ţinta preferată a sloganurilor şi a nemulţumirilor ultraşilor a fost îndreptată către Fabio Cannavaro, Zebina şi Felipe Melo, care au fost huiduiţi copios de fanii torinezi, care au încercat prin orice mijloace să blocheze autocarul. Doar intervenţia poliţiei a permis plecarea jucătorilor la stadionul Olimpico, o motocicletă fiind avariată cu ocazia incidentelor urmărite de cîţiva zeci de curioşi.Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (1)

 •  28 Martie 2010, 21:20

Sunt Juventist din vremea cand jucau Boniek,Platini,P.Rossi,Scirea,Tardelli.Ma doare cand vad in ce situatie a ajuns echipa in acest an,dar nu am cum sa fiu de acord cu acesti suporteri care arunca obiecte spre si in jucatori,lovesc jucatorii.Aici nu intra doar suporterii lui Juve.Sportul(fotbalul) nu trebuie sa fie act de violenta,ATENTIE nici macar verbala.Din pacate multi care comenteaza,folosesc multe cuvinte jignitoare la adresa suporterilor altor echipe.Fair-play va rog.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Darmstadt

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Wehen Wiesbaden - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Leverkusen - Wolfsburg

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Monchengladbach

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Freiburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1