INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HAMBURG - MAINZ

Fanii au preluat controlul la Hamburg! Au intrat peste jucători și oficiali în vestiar

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2017 13:35

Așa ceva n-ați mai auzit! Ultrașii au dat buzna în hotelul echipei și i-au chemat la ordine pe jucătorii și pe oficialii lui Hamburg, într-o tentativă disperată de a-i mobiliza pentru evitarea retrogradării, după 0-0 cu Mainz. 

Hamburger SV, locul 16, de baraj, joacă din nou la retrogradare. A treia oară în ultimii 4 ani! Suporterii s-au săturat să mai tremure la fiecare final de sezon și, văzând că niciunul dintre planurile șefilor clubului nu dă roade, au preluat ei controlul.

Tabloidul Bild a dezvăluit că vineri, înaintea meciului cu Mainz, contracandidată la retrogradare, o delegație formată din 10 ultrași a dat buzna în hotelul echipei din Rotenburg și a cerut să fie chemați jucătorii și conducerea.

Față în față cu directorul sportiv Jens Todt și cu șase dintre fotbaliști, între care Sakai, Mathenia, Mavraj, Papadopoulos și Diekmeier, fanii le-au spus răspicat ce așteptări au de la ei și în ce condiții îi vor susține mai departe. Prea mult n-a ajutat duminică.

Hamburg n-a reușit decâ un 0-0 acasă cu FSV Mainz. Dar mai sunt încă două etape din acest sezon.

34 puncteau Hamburg, locul 16, și Mainz (15). Patru mai mult decât locul 17, ocupat de Ingolstadt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează