INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Fanii Bocăi i-au cerut ajutorul preşedintelui SUA pentru achiziţionarea lui Riquelme

Riquelme a debutat în tricoul Bocăi la 18 ani (foto: Reuters)
Riquelme a debutat în tricoul Bocăi la 18 ani (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 09:50

Crescut şi lansat de Boca Juniors, Juan Roman Riquelme este un autentic idol pentru suporterii uneia dintre cele mai iubite formaţii din Argentina. Tocmai de aceea, ei au încercat să facă totul ca mijlocaşul de 34 de ani să fie readus la club după plecarea acestuia din 2012, în urma unui conflict cu şefii.

Disperaţi că în interior nu au succes, au recurs la o soluţie inedită: au cerut, pur şi simplu, ajutorul preşedintelui SUA, Barack Obama. Cum? Prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de net oficială a Bocăi.

”Considerăm că Riquelme este o piesă fundamentală pentru a cîştiga o altă Copa Libertadores. Pentru aceasta îi solicităm sprijinul preşedintelui Obama ca să comunice cu domnul Angelici cu obiectivul de a asigura revenirea jucătorului”, astfel a sunat mesajul fanilor, Daniel Angelici fiind preşedintele grupării din Buenos Aires.

Conform legilor din SUA, este nevoie de 100.000 de semnături pentru ca o petiţie de acest gen să fie luată în calcul. Pe site-ul Bocăi se adunaseră 219 semnături înainte ca pagina să fie blocată de club pentru ”violarea termenilor de participare”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
carp01
carp01  •  07 Februarie 2013, 16:52

cea mai iubita echipa din argentina n-as spune ca ar fi boca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează