INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Fanii lui Leverkusen au găsit o nouă modalitate pentru a putea folosi materiale pirotehnice » Focul vine cu parașuta!

Leverkusen riscă o amendă usturătoare și chiar o etapă fără spectatori din cauza rachetelor luminoase // foto: Bild
Leverkusen riscă o amendă usturătoare și chiar o etapă fără spectatori din cauza rachetelor luminoase // foto: Bild

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 00:00

Fanii lui Leverkusen au inventat un nou mod de a arunca materiale pirotehnice pe teren. Le expediază din afara stadionului.

Nu mai e de ajuns să controlezi suporterii la intrarea în stadion. Găsesc mereu căi de a păcăli vigilența forțelor de ordine. Supărați că li s-a interzis pentru a doua oară consecutiv un show pirotehnic, susținătorii lui Leverkusen s-au răzbunat duminică, la meciul cu Monchengladbach (2-3).

Ard 30 de secunde

Ultrașii au cumpărat rachete luminoase cu parașută, 30 de euro bucata, pe care le-au lansat din afara stadionului, în timpul partidei! Acestea se înalță până la 300 de metri, ard timp de 30 de secunde și apoi coboară lin, agățate de parașută. Una dintre ele a căzut chiar în careul de 16 metri.

Două victime

De pe BayArena n-au lipsit nici petardele. Bineînțeles, acelea pe care fanii le-au putut ascunde de ochii polițiștilor. Numai că au făcut victime. Un cameraman a fost lovit de un astfel de proiectil, necesitând îngrijiri medicale. Iar o femeie din rândul forțelor de ordine a suferit un șoc la explozia altuia.

Incendiu la Old Trafford!

Ieri dimineață, în jurul orei 7:00, la Old Trafford a început să sune alarma. Iar deasupra tribunei "Bobby Charlton" a apărut fum. În câteva minute, pompierii au intervenit la fața locului și au stins incendiul. "De vină a fost un scurtcircuit produs la motorul unuia dintre lifturi. Pagubele au fost minime și nu există răniți", a precizat Man. United într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează