INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Fanii lui Porto au oprit meciul la pauză! Când se va relua partida

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 13:06

Speriați de crăpătura produsă în structura de rezistență a tribunei nord a arenei António Coimbra da Mota” din Estoril, suporterii lui FC Porto au sărit pe gazon, arbitrul oprind jocul la pauză la 1-0 pentru gazde.

UPDATE 

Cele două cluburi au ajuns la o înţelegere. Repriza a doua a partidei se va disputa pe 21 februarie, de la ora 20:00.

Momente de panică luni seară, la Estoril, unde meciul a fost suspendat din motive de securitate. Suporterii lui FC Porto au invadat terenul de teama producerii unei catastrofe. I-a speriat de moarte o mare crăpătură apărută la un stâlp de rezistență al structurii tribunei Nord de pe Estádio António Coimbra da Mota, mult mai mult decât că favoriții erau conduși cu 1-0. Pericolul unei eventuale prăbușiri a tribunei era destul de ridicat!

screenshot 4

De vină e seismul?

Unii au evacuat zona spre scările de ieșire, însă majoritatea a sărit spre teren și n-au mai vrut să-și reocupe locurile amenințate de fisurile din acea parte a stadionului construită în vara lui 2014. Care puteau fi cauzate de seismul de dimineața, de 4,9 grade de scara Richter, cu epicentrul la 6 km nord de Arraiolos, oraş situat la 130 km de Lisabona. După o oră de așteptare și controale, Protecția Civilă a decis că meciul nu se poate relua. Potrivit regulamentului Ligii portugheze, Estoril riscă să piardă cu 0-3, în lipsa condițiilor de securitate. 

3.000 de fani din cei 6.928 de spectatori prezenția pe arena din Estoril se aflau în zona cu risc de prăbușire

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează