INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Fanii lui Real Madrid nu mai au rabdare cu Gareth Bale „PLEACĂ!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 12:10

Real Madrid, cu Gareth Bale titular, a obținut în acest weekend o victorie importantă, scor 4-1 cu Osasuna, și a rămas pe primul loc (52 puncte) la trei puncte în fața marii rivale, Barcelona (49 puncte). 

Bale a fost titular pentru prima dată după accidentarea suferită în meciul din Cupa Spaniei împotriva celor de la Unionistas, scor 3-1 pentru Real Madrid.

După meciul cu Osasuna a apărut un nou val de critici împotriva galezului din partea suporterilor madrileni. Zinedine Zidane, antrenorul „galacticilor”, a afirmat că între el și starul echipei nu exista niciun fel de conflict: „Bale a jucat bine astăzi, sunt mulțumit de prestația lui. Suntem siguri că va aduce foarte multe lucruri echipei noastre de acum încolo. Singura problemă este că lumea vrea ca noi să avem o problemă cu Bale, dar noi nu avem“. 

Dacă Zidane a infirmat un conflict cu Bale, fanii „Los Blancos” nu au ezitat să îl critice pe starul galez pe rețelele de socializare: „Nu mai am răbdare cu el!”, „Am vazut cel mai slab joc al lui Gareth Bale”, „Picioarele lui Bale zici că au 200 de kg”, „Bale este o glumă”.

Conflictul dintre Gareth Bale și fani a prins contur după meciul internațional dintre Țara Galilor și Ungaria, când galezul și-a ironizat echipa de club afișând un steag pe care scria: „Țara Galilor. Golf. Madrid. În ordinea asta.”

3 different chances within seconds. Bale should’ve headed the last one at least on target from there. #OSARMA pic.twitter.com/fmXLYdOSYW

— M•A•J (@Ultra_Suristic) February 9, 2020

LIFE GIVING HINTS TO GARETH BALE pic.twitter.com/gy9DNnePPg

— ELMADRIDISTA (@MadridistaRM13) February 9, 2020

Player ratings vs Osasuna, according to me:

Courtois- 8
Carvajal- 6.5
Varane- 7
Ramos- 7.5
Mendy- 8
Valverde- 7
Modric- 7
Casemiro- 7
Isco- 9 (MOTM)
Benzema- 6
Bale- I prefer not to speak, or else I’ll get suspended

Subs-
Jovic- 8
Vazquez- 8
Vinicius-7

Zidane- 8 pic.twitter.com/qYo1kaPNrQ

— Tapan (@_RMTAP) February 9, 2020

știre de Vlad Mareș

Citește și:

Bayern Munchen pregătește mutări spectaculoase: Roberto Firmino și Leroy Sane

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează