CAMPIONATE  ·  REAL - CELTA 1-2

Fanii lui Real și-au pierdut răbdarea cu Cristiano: "Ronaldo, du-te-n China!"

Ronaldo, blocat de Roncaglia // FOTO Reuters
Ronaldo, blocat de Roncaglia // FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 00:00

Cristiano, cel mai slab meci la Madrid, a fost ținta fanilor furioși. Al 2-lea eșec la rând în 4 zile al albilor.

Într-un an, Zidane i-a uimit pe toți. Avea mai multe trofee decât înfrângeri la Real. 3 cupe, două eșecuri! Începutul lui 2017 nu e însă la fel de bun. Los Blancos au pierdut de două ori la rând: 1-2 și la Sevilla, și cu Celta pe "Bernabeu". La 4 zile distanță!

Miercuri, ZZ a făcut mai multe modificări, Ronaldo a fost vârf, dar Madridul a dezamăgit. Și Cristiano a fost cel mai slab. Fără impact asupra jocului, Marca nici nu l-a notat. I-a dat linie pentru 90 de minute. În ianuarie, CR7 nu e în apele lui. Media sa de goluri, 1,03 în alb, scade în startul anului la 0,6 (excepție a fost 2013, cu 1,4 reușite pe meci).

Fanii Realului au uitat și de recordul de invincibilitate (40), și de trofeele Realului, și de Balonul de Aur al portughezului. Urlând: "Ronaldo, du-te-n China!".

La final, încă o veste proastă pentru Zidane. Carvajal are ruptură musculară la ischiogambieri. O lună pauză.Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1