INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ZENIT ST. PETERSBURG

Fanii lui Zenit şi-au pus în gardă clubul » Fără negri şi homosexuali la echipă!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 12:52

Suporterii lui Zenit St. Petersburg anunţă că "nu sîntem rasişti, dar absenţa jucătorilor de culoare din lot e o tradiţie importantă care reprezintă identitatea clubului".

Într-un comunicat, fanii ruşilor se opun vehement aducerii negrilor sau homosexualilor la echipă. "N-am avut niciodată legături cu Africa, America Latină, Australia sau Oceania. Nu avem nimic cu aceşti oameni sau aceste continente, dar vrem ca jucătorii care vin la Zenit să aibă spiritul şi mentalitatea potrivită", scriu suporterii, conform as.com.

"În acest moment, jucătorii de culoare sînt impuşi aproape cu forţa la echipă, iar acest lucru aduce numai reacţii negative", mai adaugă fanii, făcînd referire la aducerea lui Hulk şi a lui Axel Witsel. Ruşii din vestiar s-au revoltat din cauza salariilor celor doi, dar şi pentru că evoluţiile acestora au fost dezamăgitoare.

Mesajul fanilor vine după ce echipa a investit 100 de milioane pentru transferul celor doi, iar echipa a ratat calificarea în primăvara Ligii Campionilor. În plus, în campionat echipa se află abia pe locul 7 cu 31 de puncte, la 12 distanţă de liderul ŢSKA Moscova.

Au oprit meciul cu echipa lui Dan Petrescu
Suporterii celor de la Zenit St. Petersburg sînt printre cei mai răi din Rusia. Echipa a pierdut la "masa verde" o partidă în acest sezon din cauza incidentelor provocate. Dinamo Moscova, echipa antrenată de Dan Petrescu, conducea cu 1-0, iar în minutul 36 arbitrul a fost nevoit să oprească meciul, după ce Anton Shunin, portarul gazdelor, a fost lovit cu o torţă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
constantinc
constantinc  •  18 Decembrie 2012, 19:33

Informatia referitoare la pozitia din clasament si distanta fata de primul loc este eronata. Zenit e pe locul 3, la 5 puncte de primul loc (TSKA Moscova).

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  18 Decembrie 2012, 18:29

Suporterii greşesc. Homosexualii protejează mingea mai bine ca heterosexualii.

behaitoarea_woody_reloaded
behaitoarea_woody_reloaded  •  18 Decembrie 2012, 16:17
Postat de bandoleros pe 18 Decembrie 2012, 16:14

"Tu inca ai impresia ca eu fapt" EU FAPT?!! cizmarule! nu spui, dar asta demonstrezi prin comportamentul tau, la fel ca si Rusii, care spun ca nu sunt rasisti dar nu vor colorati la echipa lor, tu si moflea, ala nu dialogheaza cu taranii, dar pentru el toti sunt tarani in afara de vreo 2-3 tu nu dialoghezi cu manelistii analfabeti, dar pentru tine toti sunt manelisti analfabeti, probabil in afara tot de vreo 2-3.

Ok, hai jet !

Vezi toate comentariile (73)
Comentează