INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Fanii se distrează pe seama sondajului Federației. Pe cine vor să scoată „internaționalul anului”!

Nemții n-au strălucit în 2023 / Foto: Imago
Nemții n-au strălucit în 2023 / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 25 decembrie 2023 17:56 / Actualizat luni, 25 decembrie 2023 19:37

Mulți dintre suporterii naționalei Germaniei s-au vorbit pe X (fostul Twitter) să-l scoată pe Emre Can „internaționalul anului”, deși căpitanul Borussiei Dortmund a ratat 5 dintre cele 11 partide ale naționalei și numai în două dintre cele bifate a fost integralist.

Reprezentativa Germaniei a avut un 2023 de uitat. Presărat cu multe evoluții modeste, ce au dus la înlocuirea selecționerului Hansi Flick cu Julian Nagelsmann.

Pentru nașul Hagi, Gigi Becali și-a încălcat marea promisiune » Ce s-a întâmplat la petrecerea de cununie a lui Ianis
EVENIMENT
Pentru nașul Hagi, Gigi Becali și-a încălcat marea promisiune » Ce s-a întâmplat la petrecerea de cununie a lui Ianis

Chiar și în aceste condiții, Federația (DFB) a ținut la tradiție și a lansat pe site-ul său sondajul pentru desemnarea „internaționalului anului”.

Emre Can conduce detașat. A primit 50 la sută din voturi

Iar în acest moment, cele mai multe voturi le-a primit, surprinzător, mijlocașul defensiv Emre Can. Statisticile nu-l recomandă în niciun caz - remarcă tabloidul Bild.

Naționala a disputat 11 meciuri de-a lungul anului, însă căpitanul Borussiei Dortmund n-a fost integralist decât în două dintre acestea. Mai mult, cinci le-a ratat complet!

Tabloidul Bild a descoperit „complotul” fanilor

Și atungi, cum a ajuns Can să fie votat de peste 8.600 de suporteri (50 la sută din sufragii)? Bild a descoperit pe X un „complot” pus la cale de fani.

Astfel, aceștia și-au propus să se amuze pe seama Federației și să-l scoată învingător pe Emre Can. Ceea ce este pe cale să le reușească.

Emre Can „nu trebuie să-și facă griji”

Deși votarea se încheie în ianuarie, același Bild scrie că jucătorul Borussiei are un avans așa de mare în fața coechipierului Niclas Füllkrug și a lui Jamal Musiala (Bayern) că nu trebuie să-și facă griji.

În 2022, „internaționalul anului” a ieșit Musiala, care a fost votat de 66,2 la sută dintre participanții la sondajul Federației.

Mai puteți citi:

Ianis Hagi și Elena, petrecere de logodnă fabuloasă, chiar în ziua de Crăciun » 400 de invitați și ținute de gală: cum a apărut „Regele”

E gata! Joacă la Bayern, a fost căpitanul Germaniei și a decis: „Vreau la naționala României”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Mamaligoaia
Mamaligoaia  •  25 Decembrie 2023, 20:42

Intentia cred ca era alta... Neamtzul anului este un turc! zic...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează