INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Fantezie sau realitate? "Îl aduc pe Cristiano Ronaldo la Inter Milano!"

Cristiano Ronaldo, foto: reuters
Cristiano Ronaldo, foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 16:49

Internaționalul portughez Joao Mario, care evoluează la Inter Milano, a declarat va face tot posibilul să îl convingă pe colegul său de la naționala Portugaliei să semneze cu formația milaneză.

Presă italiană a speculat recent faptul că Inter încearcă să îl aducă pe Messi, lucru infirmat de directorul sportiv al nerrazzurilor Piero Ausilio.

"Lotul Portugaliei are calitate, dar Ronaldo este talismanul nostru, cel mai important jucător. Încerc să vorbesc cu el să îl conving să joace alături de mine la Inter. Să zicem doar că este dificil. El nu este doar colegul meu, el este prietenul meu, o persoană bună și un lider înnăscut. Este un tip care are grijă de toți", a declarat Joao Mario pentru postul de televiziune al echipei Inter Milano.

Câștigător al Campionatului European cu Portugalia în această vară, Mario a împărtășit momentele frumoase petrecute vară trecută: "Euro 2016 a fost o experiență unică. Întotdeauna am visat să câștig un trofeu cu țara mea, dar nu mi-am imaginat niciodată cum se va întâmplă acest lucru".

Mijlocașul a fost transferat în august 2016 de Inter Milano de la Sporting Lisabona pentru 45 de milioane de euro.

Echipa să de club trece printr-o perioadă foarte bună având 8 victorii consecutive: "Este important să te motivezi împotriva lui Juventus, Napoli sau Milan dar pentru a avea un sezon bun trebuie să câștigi și împotriva echipelor mici", a afirmat portughezul.

În acest sezon Mario a evoluat în 18 partide în toate competițiile pentru Inter Milano, înscriind de 2 ori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gtwhite
gtwhite  •  28 Ianuarie 2017, 11:16

Da, in continuare sunt publicati autorii care fac mai multe greseli gramaticale!! Ex: "Este important să natural să te motivezi împotrivă lui Juventus, Napoli sau Milan...Sa intelegem ca GSP promoveaza pe unii pe ochi frumosi, chiar daca nu merita?

d3d3d3d3
d3d3d3d3  •  27 Ianuarie 2017, 16:59

Declarația a fost tradusă din hindi în română de conține atâtea greșeli gramaticale?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează