CAMPIONATE  ·  ȘANTAJ

Fără scăpare » Benzema nu mai are nici o șansă: "Și-a pierdut locul la «națională»"

Articol de — Miercuri, 02 Decembrie 2015, 00:00

Implicat în șantajarea lui Valbuena, atacantul lui Real e atacat și de sportivii francezi. "Benzema nu mai poate reprezenta Franța", a spus înotătorul Camille Lacourt, cvadruplu campion mondial

Întreaga Franță e împotriva lui Karim Benzema. Anchetat pentru "complicitate la tentativă de șantaj și participare la asociere criminală", riscînd minimum 5 ani de închisoare, atacantul lui Real Madrid pare că nu mai are scăpare.

Prim-ministrul Manuel Valls a spus clar într-un interviu pentru Europe 1: "Un mare sportiv trebuie să fie exemplar. Dacă nu este, își pierde locul în echipa națională". A dat și un exemplu: "Cînd un ministru e inculpat, atunci dispare din guvern. La fel este și la selecționată".

"Ce face premierul cu prezumția de nevinovăție?"

Și sportivii au început să-l critice pe internaționalul în vîrstă de 27 de ani. "Benzema nu mai poate reprezenta Franța. A comis prea multe greșeli în ultimul timp", a declarat înotătorul Camille Lacourt, de 4 ori campion mondial și triplu medaliat cu aur la Europene.

Îl apără însă avocatul său, Alain Jakubowicz, certîndu-l pe premier. "Ce face Valls cu prezumția de nevinovăție? S-a pronunțat într-un caz de care nu știe absolut nimic". Benzema va vorbi în această seară, pentru prima oară, despre toate acuzațiile. A ales TF1, unul dintre sponsorii "cocoșilor galici".

"Cine va mai vorbi mîine despre subiectul Benzema? Președintele țării? Ceea ce se întîmplă în acest caz e scandalos"
Alain Jakubowicz, avocatul lui Benzema

"Îl susțin total pe Karim. E un jucător fundamental pentru Real și un băiat senzațional. Oricine îl cunoaște știe asta"
Rafa Benitez, antrenor RealDeclarația pe proprie răspundere. Ce verifică, de fapt, polițiștii. Ce se întâmplă dacă ești nesincer

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1