INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BILBAO - REAL MADRID 1-1

Fără strălucire » Real Madrid face primul pas greșit în noul sezon! Golul lui Isco aduce un punct echipei lui Lopetegui

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 23:38

Real Madrid a oprit seria victoriilor din acest început de campionat. A remizat la Bilbao, scor 1-1, într-un meci plin de ratări, mai ales la poarta gazdelor.

Cu Cristi Ganea doar în tribună, Athletic Bilbao a deschis scorul în minutul 32. O pasă în fața porții a fost bâlbâită de Williams și Muniain. Al doilea a reușit până la urmă să trimită mingea în plasă.

Real Madrid a egalat după pauză, când a presat mult mai mult. Bale a trimis o centrare perfectă în marginea careului mic, de unde Isco a trimis simplu, cu capul (64), la doar 3 minute după ce intrase pe teren.

S-a terminat egal, 1-1, așa cum s-au sfârșit, de fapt, și ultimele două meciuri dintre Real Madrid și Athletic Bilbao (0-0 în decembrie 2017 și 1-1 în aprilie 2018).

Real Madrid strânge 10 puncte, este pe locul 2, cu două în urma Barcelonei, care are maximum de puncte în primele 4 jocuri. Bilbao rămâne neînvinsă, are 5 puncte, urcă pe 4, la egalitate cu Atletico Madrid și Betis.

Echipele:

Bilbao: Simon - de Marcos, Alvarez, Martinez, Berchiche - R. Garcia, D. Garcia - Benat (Rico 81), Susaeta, Muniain (Capa 54) - I. Williams (M. San Jose 76)

Real Madrid: Curtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Ceballos (Casemiro 46), Kroos, Modrici (Isco 61) - Bale (Lucas 75) Benzema, Asensio

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează