INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Fără victorie în acest sezon! » Cu Bokila şi Grozav titulari, Terek a pierdut acasă, 0-1, cu Krasnodar

Kanu
Kanu

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2013 19:34

Terek Groznîi a întîlnit în cadrul etapei a 8-a, formaţia de pe locul opt din prima ligă rusă, Krasnodar. Cecenii se află pe locul 15 în acest sezon, cu doar trei puncte în primele opt etape.

Grozav şi Bokila au început ca titulari meciul, fiind prima partidă a celor doi din această postură, după ce etapa trecută şi-au făcut debutul la Terek, bifînd cîteva minute în deplasarea de la Zenit, unde echipa lor a pierdut cu 2-0.

Terek a început mai bine meciul şi după minute bune de tatonări, o ratat o primă mare ocazie. Kanu a păstruns în viteză pe flancul stîng, a fost faultat, dar Filtsov a respins şutul trimis din lovitură liberă pe centrul porţii (11).

Bokila şi-a trecut în cont prima ocazie în minutul 13, cînd şutul său puternic din afara careului a sters plasa laterală. Golul a venit însă în poarta lui Godorov. În minutul 14, Krasnodar a creat o fază în viteză, apărarea celor de la Terek a fost surprinsă, iar Mamaev a marcat cu un şut pe lîngă portar, după un "un-doi" cu Wanderson.

Bokila a intrat bine în  joc, colegii l-au căutat cu pase, dar acţiunile atacantului congolez au fost oprite în marginea careului (16, 20). Terek a continuat să pună presiune şi Kanu a trimis peste poartă dintr-o lovitură liberă (35). Cei de la Krasnodar n-au mai ameninţat deloc poarta lui Godorov pînă la pauză.

Prezenţa lui Bokila şi Kanu în teren, alături de cursele căptianului Utsiev pe flancul drept, au dinamizat jocul cecenilor, care au creat mult mai multe faze de poartă faţă de meciul precedent, cu Zenit.

Krasnodar a intrat în avantaj la cabine, dar şi după pauză tot Terek s-a aflat la conducerea jocului. Bokila a părăsit terenul în minutul 55, după o repriză bună. Cecenii au încercat cu şuturi de la distanţă şi cu pase pe jos în careu, dar Kanu a ratat întîlnirea cu balonul (57). A doua fază de poartă a celor de la Krasnodar a venit abia în minutul 63, cînd Ojala a trimis în corner şutul periculos a lui Wanderson, care prindea cadrul porţii.

În minutul 67, Grozav a părăsit terenul, lăsându-i locul lui Mauricio. În minutul 78, Kanu a primit o pasa în adîncime în careu, iar şutul său din unghi a trecut milimetric pe lîngă poarta apărată de Filtsov. Adilson şi Mauricio au încercat poarta cu şuturi de la distanţă (87, 89), dar scorul a rămas 1-0.

Terek a dominat partida atît la raportul fazelor de poartă (16-4), cînd şi la capitolul posesie (64%), dar cecenii rămînd deficitari la finalizare, cu doar trei reuşite în cele nouă etape jucate.

Echipa lui Grozav şi Bokila rămâne fără victorie în acest sezon, iar etapa viitoare Terek va avea parte de o deplasare grea, la FC Kuban, formaţie unde este legitimat şi atacantul român Gigel Bucur.

Echipele:

Terek: Godorov - Utsiev, Ferreira, Ojala, Aissati - Temnikov (Yatchenko 34'), Adilson, Kanu, Ivanov, Grozav (Mauricio 68') - Bokila (Sadajev 55')

Krasnodar: Filtsov - Jderzejczyk, Martynovich, Granqvist, Kaleshin - Gazinskiy, Mamaev (Shipitsin 83'), Pereyra (Ari 76'), Marcio, Joaozinho (Isael 59') - Wanderson

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Septembrie 2013, 08:57

Un meci care nu intereseaza pe nimeni din Romania ...dupa cum se vede din numarul de comentarii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează