INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

A doua oară în două luni! Un jucător din Ligue 1, prins din nou de vecină masturbându-se

Farid El Melali // foto: Instagram
Farid El Melali // foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 13:27 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 14:28

Farid El Melali (22 de ani), extrema algeriană a lui Angers, are o a doua plângere penală după ce a fost văzut de o vecină marsturbându-se. O mai făcuse şi pe 4 mai, când algerianul a sărbătorit prelungirea acordului cu Angers până în 2023.

Un fotbalist din Ligue 1 şi-a oripilat vecinii cât a stat închis în carantină. Farid El Melali a fost reclamat, a doua oară în ultimele două luni!, pentru exhibiţionism şi miercuri a ajuns iarăşi la comisariat la interogări, unde şi-a recunoscut fapta comisă. N-a scăpat de plângerea făcută de o femeie de 25 de ani care l-a văzut masturbându-se la fereastră! 

Extrema algeriană riscă, dacă va fi găsit vinovat, potrivit Ouest-France, o pedeapsă cu închisoare cu executare de 1 an, pe lângă amenda penală de 15.000 de euro.

„Contravine calorilor clubului" 

„Realizarea unui act sexual ostentativ într-un loc expus şi accesibil publicului reprezintă o infracţiune care e sancţionată de articolul 222-32 din codul penal francez", au anunţat procurorii. El Melali a lipsit la şedinţa de pregătire de dimineaţă, dar după-amiaza s-a prezentat şi a refuzat să comenteze. 

Iar preşedintele Fabrice Favetto-Bon a reiterat cuvintele de după primul incident: „Am înţeles că jucătorul şi-a cerut scuze. Evident că e un comportament, sub rezerva analizării de către justiţie, ce nu se încadrează în valorile clubului şi nu constituie un exemplul pentru colegii şi fanii echipei noastre".

Nu-l recunoscuse atunci 

Pe 4 mai, recidivistul Farid nu a găsit un alt mod pentru a sărbători prelungirea acordului până în 2023 decât printr-o manifestare de acelaşi fel! Incidentul obscen fusese minimalizat de avocatul Sandra Chirac-Kollarik: 

„Nu a făcut-o la adresa cuiva și n-a fost agresiv cu nimeni". El Melali, ce nu fusese identificat de vecină, s-a apărat zicând că „am crezut că sunt singur în grădină". Multă vreme accidentat în trecutul sezon, algerianul are 5 goluri în 8 meciuri la Angers.

3 selecțiiare Farid El Melali pentru Algeria

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Nicolae Stanciu, cel mai bun mijlocaș al sezonului în Cehia: „A fost un uragan”

Pedeapsă dură pentru mușcătură! Ce a pățit colegul lui Ștefan Radu de la Lazio

Playtech: Simona Halep și Toni Iuruc pregătesc un nou tun financiar. Ce afacere le va umple conturile bancare


Comentarii (10)
2375931792492486
Sorin Ionascu  •  10 Iulie 2020, 13:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

141365743797979
Robin Green  •  09 Iulie 2020, 20:48

Jiji il vrea la fcsb....se potriveste perfect!!!...face echipa cu Mache ;)

ge0x
ge0x  •  09 Iulie 2020, 17:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează