INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Îngrijorare la Galatasaray! Fatih Terim, internat de urgență » Cum se simte antrenorul lui Moruțan și Cicâldău

Fatih Terim
Foto: Imago
Fatih Terim Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 19:19 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 20:09

Fatih Terim (68 de ani), antrenorul celor de la Galatasaray, se confruntă cu probleme de sănătate și a fost internat la spital din cauza unor probleme gastrointestinale.

Tehnicianul turc nu s-a simțit bine în ultimele zile, astfel că a decis ieri seară să meargă la spital pentru mai multe analize.

Acesta nu a stat mult pe patul de spital, medicii dându-i voie să părăsească spitalul pentru a conduce antrenamentul echipei de marți, însă la sfârșitul ședinței de pregătire, Terim s-a întors din nou la spital, unde urmează să fie supus unor investigații complete.

Galatasaray a publicat un comunicat prin care a dorit să-i liniștească pe fanii grupării „Cim Bom Bom”.

„Antrenorul nostru, domnul Fatih Terim, a fost transferat la spital, ieri (n.r. - luni) după-amiază, din cauza unei probleme gastrointestinale, cu care s-a confruntat în ultimele trei zile. 

Antrenorul nostru, care a fost supus în ultimele 24 de ore la diferite analize la unul dintre spitalele noastre partenere, a condus astăzi antrenamentul cu o permisiune specială din partea medicilor, de două ore. 

Decizia medicală în ceea ce-l privește pe Fatih Terim, care a fost transportat din nou la spital după antrenament și a cărui stare a fost urmărită cu atenție, va deveni clară în funcție de progresul stării sale. 

Îi dorim antrenorului nostru, Fatih Terim, care va vorbi cu publicul pe măsură ce sănătatea lui se îmbunătățește, să se însănătoșească cât mai curând și îi dorim să se întoarcă alături de echipă cât mai repede posibil”, se arată în comunicatul celor de la Galatasaray.

Fatih Terim, atacat din cauza lui Moruțan: „De ce faci asta?! N-ai nicio logică!”

Tehnicianul a fost criticat de fani după ultimul meci al lui Galatasaray, remiza cu Altay, pentru faptul că nu-l folosește mai mult pe Olimpiu Moruțan.

Cu Altay, mijlocașul român a jucat doar 20 de minute, lucru care i-a supărat atât pe jurnaliști cât și pe fanii turci.

„Ok, nu e Cicâldău, dar atunci de ce îl bagi pe Moruțan abia în minutul 70?!”, i-au reproșat lui Terim jurnaliștii turci de la cumhuriyet.

Hotărârea lui Terim a fost criticată și de fani pe rețelele de socializare:

  • „Dacă Terim s-ar baza mai mult pe Moruțan, am fi în altă poziție acum”
  • „De ce lipsește aproape mereu Olimpiu Moruțan din primul 11? Poate să explice cineva?”
  • „Moruțan trebuie să joace în zonă centrală, acolo unde dă cel mai bun randament”
  • „Lasă-l să joace pe Moruțan, omule, poate face ceva!”
  • „Inexplicabil. Moruțan joacă în Europa, câștigăm, nu joacă în campionat, nu câștigăm, iar antrenorul tot așa procedează!”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

S-a săturat să fie coleg cu Messi la PSG și îi cere patronului de la fosta echipă să-l ia înapoi

Radu Petrescu și Marian Barbu au făcut praf meciurile din Liga 1, dar sunt delegați la partide importante din cupele europene

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  07 Decembrie 2021, 22:39

Multă sănătate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează