INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

"Fault" dur al lui Paolo Maldini la Adriano Galliani: "Milanul are nevoie de oameni care să înțeleagă fotbalul"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2015 13:50

Paolo Maldini, în prezent director tehnic la Miami FC, îl critică pe Adriano Galliani, vicepreședintele lui AC Milan, pentru situația în care a ajuns echipa care altădată domina Europa.

"Dacă AC Milan vrea să revină la cel mai înalt nivel, e nevoie de investiții importante și de oameni cu idei. E nevoie de oameni care să știe fotbal. Asta îi lipsește Milanului acum.

Galliani e un mare manager, dar are probleme în a înțelege fotbalul. Nu știe să evalueze și să decidă în privința jucătorilor potriviți pentru echipă și tocmai acolo trebuie lucrat, are nevoie de cineva cu care să se consulte", a spus Maldini pentru Sky Sport. 

Maldini a jucat toată cariera, timp de 25 de ani, doar la AC Milan. S-a retras în 2009.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fcsb.86
fcsb.86  •  05 Decembrie 2015, 16:59

In anii trecuti Milan se identifica printr-o echipa cu un plan ciudat dar care a oferit la fel de multe si aici ma refer la strategia lor cu jucatori in varsta, la final de cariera dar cu experienta. Brusc dintr-o data au renuntat si la strategia de care au fost agatati ani de zile si a devenit un mix intre a vrea experienta dar si intinerirea lotului dar nu a dat nici un fel de satisfactie fotbalistica. Sa fie totusi complet au avut si alegeri foarte proaste in privinta jucatorilor la niste salarii destul de mari in condtiile echipelor din Italia si criza prin care trec ele.

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  05 Decembrie 2015, 15:09

Galliani e ca si Berlusconi, e clar ca la Milan e nevoie de o schimbare,asta daca se doreste ca aceasta echipa sa redevina ceea ce a fost...sigur, exista varianta de a se merge ca si pana acum, cand nici macar o calificare in Europa League nu mai e sigura...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează