INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FC Barcelona // Probleme mari pentru Setien » Ce se va întâmpla la meciul cu Getafe

Clément Lenglet FOTO: Guliver/Getty Images
Clément Lenglet FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 18:14

Antrenorul Barcelonei, Quique Setién, are bătăi mari de cap în acest moment: fundașii centrali ai echipei sunt fie suspendați, fie accidentați înaintea meciului contra celor de la Getafe.

Clément Lenglet (fundaș central francez, 24 de ani), titular în meciul de duminică seara, câștigat de Barcelona pe terenul celor de la Betis (scor 3-2), este suspendat pentru meciul cu Getafe, ce se va disputa sâmbătă, 15 februarie, după ce a primit 2 cartonașe galbene și a fost eliminat în minutul 79 al meciului cu Betis.

Ceilalți doi fundași centrali de la prima echipă, Gerard Piqué (33 de ani) și Samuel Umtiti (26 de ani) au probleme medicale și nu s-au antrenat azi alături de restul grupului.

Spaniolul Piqué a fost schimbat în meciul de cupă contra celor de la Athletic Bilbao (scor 0-1) din cauza unor probleme la coapsa dreaptă și nu este încă 100% apt din punct de vedere fizic pentru a se antrena.

Celălalt fundaș central francez, Samuel Umtiti, nu s-a antrenat nici el luni, din cauza unor probleme la genunchi cu care se confruntă de mult timp.

Cu toate acestea, persoanele din staff-ul echipei l-au asigurat pe Quique Setién că Piqué își va reveni și va fi apt pentru jocul cu Getafe de sâmbătă.

Pe lângă acesta, este foarte probabil ca antrenorul de 61 de ani să îl cheme pentru meciul cu Getafe pe fundașul central Rolando Araújo (20 de ani) de la echipa secundă a “catalanilor”.

de Daniel Grigore

Neymar ar putea fi acuzat că deține o rețea de prostituate VIP

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează