INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID

Măsura radicală pe care conducerea clubului FC Barcelona vrea să o ia în privința fanilor lui Real Madrid, înaintea meciului direct din Cupa Regelui Spaniei

Fanii campioanei Spaniei, Real Madrid.
Foto: Imago
Fanii campioanei Spaniei, Real Madrid. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 13:22 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 22:27

Fanii celor de la Real Madrid care poartă însemne ale clubului, nu vor putea intra pe stadionul celor de la FC Barcelona, „Camp Nou”. 

  • Real Madrid și FC Barcelona se vor întâlni în semifinalele Cupei Regelui Spaniei. Turul se va juca la Madrid, pe „Santiago Bernabeu”, pe data de 2 martie. 
  • Returul se dispută pe data de 5 aprilie la Barcelona, pe „Camp Nou”. 

Conducerea clubului catalan vrea să evite posibile incidente și, de aceea, fanii madrilenilor își vor putea achiziționa bilete numai în sectorul rezervat acestora. 

Marica, acuzat de abuzuri! GSP are toate detaliile unui scandal monstru cu amenințări pentru baza Voința deținută de Fundația lui Ilie Năstase » Cine și ce îi impută + cum se apără fostul fotbalist
INVESTIGAȚIE GSP
Marica, acuzat de abuzuri! GSP are toate detaliile unui scandal monstru cu amenințări pentru baza Voința deținută de Fundația lui Ilie Năstase » Cine și ce îi impută + cum se apără fostul fotbalist

Conducerea clubului FC Barcelona: „Fanii echipei oaspete nu își vor putea cumpăra bilete în sectoarele rezervate suporterilor gazdelor”

FC Barcelona a emis un comunicat, postat pe site-ul oficial, în care a explicat decizia luată, invocând un articol din lege.

Cu respectarea prevederilor din legea promulgată pe 11 iulie 2007, împotriva violenței, rasismului, xenofobiei și intoleranței în sport, precum și a regulamentului de implementare și regulamentului intern al bazei sportive aparținând FC Barcelona, clubul nostru anunță că fanii echipei oaspete nu își vor putea cumpăra bilete în sectoarele rezervate fanilor noștri, pentru ca securitatea evenimentului să nu fie pusă în pericol. 

Fanii formației oaspete vor putea să își cumpere bilet exclusiv prin intermediul clubului pe care îl susțin. Intrarea acestora în sectorul gazdelor, purtând însemne ale clubului vizitator nu va fi permisă. Cei care vor intra pe stadion purtând echipamentul sau însemnele clubului vizitator vor fi relocați sau evacuați. Banii pentru achitarea tichetelor nu vor fi în niciun caz returnați. 

- comunicat FC Barcelona

FC Barcelona nu a alocat încă o cotă de bilete aferentă fanilor lui Real Madrid care vor dori să vizioneze meciul de pe stadionul catalanilor, informează cei de la AS. 

FC Barcelona vrea să evite un nou caz Eintracht Frankfurt

Liderul din La Liga vrea să evite situația de anul trecut, de la meciul cu nemții de la Eintracht Frankfurt. Atunci, la meciul din Catalunia, în returul „sferturilor” de finală din Europa League, fanii germani au intrat într-un număr uriaș pe stadion, dominând fondul sonor pe Camp Nou.

20.000 de fani germaniar fi fost pe Camp Nou la Barcelona - Eintracht, conform celor de la Marca

Eintracht Frankfurt a avut, oficial, 5.000 de susținători pe Camp Nou. Neoficial, fanii germani au fost surprinși în mai multe zone ale stadionului și au dominat atmosfera. Fanii celor de la FC Barcelona le-au vândut peste 10.000 de bilete unor suporteri ai echipei Eintracht Frankfurt.

În semn de protest, ultrașii catalanilor au plecat din peluză în primele 45 de minute ale meciului. Au revenit pe stadion în minutul 60. 

VIDEO. Rezumat: Betis Sevilla - FC Barcelona 1-2

Citește și: 

Schimbare în lotul de Conference League al lui Lazio, înainte de „dubla” cu CFR Cluj: iese Ștefan Radu

Afacerea Benfica » Suma uluitoare încasată de portughezi, din transferuri, în ultimii 20 de ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează