INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FC BARCELONA // Ronald Koeman e pregătit să devină antrenorul catalanilor: „Are o clauză în contract. Dacă îl vor, poate pleca oricând”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 14:43

Nico-Jan Hoogma, directorul sportiv al Federației Olandeze de Fotbal, afirmă că Ronald Koeman (56 de ani) are în contract o clauză care îi permite să meargă la Barcelona în 2020.  

Koeman, selecționerul „Portocalei mecanice”, are contract cu Federația din Olanda până în 2022, dar a strecurat o clauză inedită: poate pleca dacă e dorit de Barcelona.

Hoogma, directorul sportiv al Federației, a dezvăluit pentru Fox Sports: „Într-adevăr, există o astfel de înțelegere, dar Barcelona va fi nevoită să plătească o sumă pentru încheierea contractului. Ronald mereu a susținut că vrea să antreneze acolo. O să vedem dacă se întâmplă. Un mandat de succes pe banca naționalei te poate propulsa către clubul catalan. Eu sper să rămână cu noi și la Mondialul din Qatar”. 

Oficialul olandez nu a dezvăluit suma de reziliere. 

FC BARCELONA // Ronald Koeman e pregătit să devină antrenorul catalanilor: „Are o clauză în contract. Dacă îl vor, poate pleca oricând”
Ronald Koeman


De-a lungul carierei, Ronald Koeman le-a pregătit pe Vitesse, Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Southampton, Everton și naționala Olandei. Între 1998 și 2000 a fost asistent la Barcelona.

Ca fotbalist, Koeman a strălucit în tricoul catalanilor, alături de care a câștigat 4 titluri de campion în Spania, o Cupă, o Supercupă, o Ligă a Campionilor și o Supercupă a Europei. 

Golul marcat de Koeman pentru Barcelona în finala Ligii din 1992, 1-0 cu Sampdoria:

Vezi și:

Retro GSP // VIDEO Barcelona - Steaua » 48 de ani de la unicul succes românesc pe Camp Nou! Ziua în care roș-albaștrii au învins creatorul „fotbalului total" şi vedetele catalane

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
urdea2021
urdea2021  •  04 Noiembrie 2019, 14:11

Ar fi continuarea fireasca a parabolei ascendente inceputa ca jucator pe Nou Camp. Legendar fundas, dotat de un sut naprasnic, a marcat mai multe goluri decat atacanti. Personal, il consider in echipa ideala a fotbalului, in tandem cu Beckenbauer.

cneius
cneius  •  04 Noiembrie 2019, 13:08

Atunci a inceput norocul Barcei ! Trei italieni erau deja la 1m de el dar mingea a trecut si a intrat in poarta ! Incredibil ce gol !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează