INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Românul fost la Galatasaray nu-i dă nicio șansă lui Șut la Trabzon: „Mai are foarte multe de învățat”

Adrian Șut, FCSB // foto: Imago Images
Adrian Șut, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 13:26 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 13:39

Iosif Rotariu (60 de ani) a jucat 4 ani în Turcia, între 1990 și 1994, și crede că Adrian Șut (23), mijlocașul lui FCSB dorit la Trabzonspor, n-ar face față în fotbalul de acolo.

Adrian Șut, mijlocaș de profil defensiv de la FCSB, este dorit de campioana en-titre a Turciei, Trabzonspor. Gigi Becali a recunoscut pentru GSP.ro interesul turcilor și a anunțat că așteaptă 3 milioane de euro în schimbul „închizătorului”.

Iosif Rotariu, fost jucător la Galatasaray între 1990 și 1992, crede că Șut nu ar face față rigorilor din fotbalul Turciei, unde fanii te presează să joci curajos, să participi la construcție și să apari la finalizare.

„Nu e surpriză!” » Mourinho vorbește despre o mutație în mintea jucătorilor din Europa: „De aceea a pierdut Germania
Germania - Japonia 1-2
„Nu e surpriză!” » Mourinho vorbește despre o mutație în mintea jucătorilor din Europa: „De aceea a pierdut Germania"

Iosif Rotariu nu-i dă nicio șansă lui Adrian Șut la Trabzonspor

„Un mijlocaș central care merge la o echipă puternică din Turcia, cum e Trabzonspor, trebuie să și finalizeze, să dea pase de gol, să creeze superioritate la mijlocul terenului.

Nu-l văd să fie acest tip de jucător. Într-adevăr, e de viitor, aleargă foarte mult, recuperează mingi, dar pe faza ofensivă are foarte multe de învățat.

Nu-și pune amprenta pe faza de atac, iar în Turcia trebuie să o faci, mergi la Trabzonspor cu 50.000 de oameni în tribune la fiecare meci și o presiune incredibilă...

Trabzonspor a fost campioană și termină între primele 3-4 în fiecare an. I-ar fi foarte greu să ajungă acolo și foarte greu să se impună. Cum a fost și cu Cicâldău și Moruțan.

Cred că la echipele mari din Turcia vor mai merge numai jucători cu experiență, foarte valoroși. Publicul nu are răbdare cu tine. Când am mers eu acolo, am mers ca jucător matur, cu experiență, după un Campionat Mondial, o finală de Cupa Campionilor. Nu am mers fără nume”, a precizat Rotariu la Pro Arena.

13 meciuria bifat Șut la FCSB în acest sezon în toate competițiile, izbutind două pase decisive. Joacă la FCSB din 2019

Adrian Șut, care a fost transferat de FCSB de la Academica Clinceni, nu are meciuri nici la reprezentativa de seniori a României, nici la U21.

Mai multe știri despre FCSB:

Incompatibil?! » Becali vrea la FCSB un atacant „perfect pentru CFR Cluj”

Gigi Becali, gata să încalce regulamentul! Cum forțează FCSB și ce riscă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  24 Noiembrie 2022, 18:18

Ori a jucat intre 1990-1994 ori intre 1990-1992 hotarati-va.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Noiembrie 2022, 16:28

...minciuni nimeni nu vrea romani ...

realsteaua
realsteaua  •  24 Noiembrie 2022, 14:05

Foarte mulți fotbaliști au avut marea șansă cu ceea ce s-a petrecut în dec. '89. Fără acele evenimente ați fi rămas să jucați în mocirla stadioanelor românești și ați fi aplaudat "succesili" poporului român.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează