INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Federația împotriva lui Daniel Sturridge! Fostul fotbalist al lui Liverpool, implicat într-un scandal cu pariuri

Daniel Sturridge
(foto: Guliver/Getty Images)
Daniel Sturridge (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2019 13:59

Federația engleză de fotbal a făcut apel împotriva pedepsei ”prea blânde” primite de fostul atacant al lui Liverpool Daniel Sturridge pentru implicare în pariuri: amendă și 6 săptămâni pe tușă, dintre care 4 cu suspendare.

Sturidge n-are echipă în acest moment, dar, conform sentinței, după 31 iulie poate juca din nou.

E răboi între Federația engleză (FA) și Daniel Sturridge. Responsabililor FA nu le-a venit să creadă când o Comisie Independentă de Reglementare l-a sancționat pe fostul jucător al lui Liverpool cu 75.000 de lire sterline și doar 6 săptămâni în afara fotbalului, dintre care patru cu suspendare, deși fusese dovedit că a încălcat regulamentul care le interzice sportivilor să parieze. Și a făcut apel!

116 meciuriși 50 de goluri are Sturridge la Liverpool, pentru care a jucat între 2013 și 2018, înainte de a fi împrumutat la West Brom

Federația descoperise că, în ianuarie 2018, Sturridge i-a transmis fratelui, Leon, să parieze pe împrumutul său la Sevilla. Dar amintita Comisie a respins alte nouă acuzații formulate împotriva atacantului, toate pentru încălcarea regulilor de informare privilegiată.

Respectiv conversații între el și diverși membri ai familiei cu privire la o plecare de pe Anfield, discuții în care se face referire inclusiv la pariuri și cote. Dacă acestea, jucate toate, ar fi fost câștigătoare, bookmakerii pierdeau peste 300.000 de lire sterline. 

Citește și:

David Trezeguet, prins beat la volan! Reacție violentă la adresa polițiștilor: „Cerșetorilor, săracilor! Nu câștigați nici 2.000 € pe lună!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close